Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στις εκδηλώσεις για την 198η Επέτειο της Ηρωικής Εξόδου της Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στις εκδηλώσεις για την 198η Επέτειο της Ηρωικής Εξόδου της Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων

«Σε τούτο το ένδοξο αλωνάκι στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται  η πατρίδα μας ας θυμόμαστε εθνική μας ιστορίας. Ας γίνουμε σαν τους εξοδίτες που αψήφησαν τα πάντα και κυρίως το θάνατο. Δε νοείται να είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος και να χρησιμοποιείς βία είτε εντός είτε εκτός εκκλησίας, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός

κατά τη διάρκεια των λαμπρών εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 198ης Επετείου της Ηρωικής Εξόδου της Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων στο Μεσολόγγι, αμέσως μετά τη Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στο μητροπολιτικό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος.

Νωρίτερα ο Δημήτρης Νατσιός συνοδευόμενος από τους Βουλευτές Ανδρέα Βορύλλα, Σπυρίδωνα Τσιρώνη και τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές Φώτη Ηλιόπουλο και Κωνσταντίνο Χατζηδάκη συμμετείχε στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος και συλλειτουργούντων του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου και του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού. Στη συνέχεια παρακολούθησαν  την ιερή λιτανευτική πομπή με τη συμμετοχή μαθητών των Σχολείων της Ιεράς Πόλεως, φιλαρμονικών και μελών πολιτιστικών Συλλόγων της Αιτωλοακαρνανίας και άλλων Νομών. Με την ιερά λιτανεία μεταφέρθηκε η Εικόνα της Εξόδου, το Ιερό Λάβαρο και ο Σταυρός Ευλογίας του ηρωικού Επισκόπου Ρωγών Ιωσήφ στον Κήπο των Ηρώων.

Νωρίς το απόγευμα τα στελέχη της ΝΙΚΗΣ επισκέφθηκαν την  Ι.Μ. Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ στο Τρίκορφο Φωκίδος, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον ηγούμενο π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη και την αδελφότητα. Προσκύνησαν στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, ξεναγήθηκαν στους χώρους της και συζήτησαν πάνω σε θέματα επικαιρότητας με τον  π. Νεκτάριο ο οποίος και τους ευχήθηκε κάθε ευλογία στο Κοινοβουλευτικό τους έργο.

Ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός, ο Βουλευτής Αχαΐας Σπυρίδων Τσιρώνης και οι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Νίκος Αναδιώτης, Μιχαήλ Δουλμπέρης,  Φώτης Ηλιόπουλος και Κωνσταντίος Χατζηδάκης παρακολούθησαν την ακολουθία του Νυμφίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσης στην Πιτίτσα Πατρών. 


Με τον π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη στην Ι.Μ. Αγίων Αυγουστίνου Ιππόνως και Σεραφείμ του Σαρώφ

Με τον π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη

Με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Κωνστατίνο Χατζηδάκη και Φώτη Ηλιόπουλο

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890