Τί κρύβεται πίσω από το «κυβερνητικό πρόστιμο των 100 ευρώ των ανεμβολίαστων» και από τις «Εκλογές μόνο για εμβολιασμένους»;

Τί κρύβεται πίσω από το «κυβερνητικό πρόστιμο των 100 ευρώ των ανεμβολίαστων» και από τις «Εκλογές μόνο για εμβολιασμένους»;

Ως γνωστόν η κυβέρνηση εξήγγειλε πρόσφατα – και τελείως δημοκρατικά - το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών (έτσι για αρχή). Σήμερα 6 Δεκεμβρίου η γνωστή σε όλους μας κα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, υποστήριξε ότι θα έπρεπε στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ να ψηφίζουν μόνο εμβολιασμένοι.

Είναι προφανές ότι μπαίνουμε σιγά-σιγά στο «socialcreditsystem» (σύστημα κοινωνικής αξιολόγησης)της Κουμμουνιστικής και ολιγαρχικής Κίνας.  Η πανδημία έδωσε την «λύση» στο να προχωρήσουν και να εδραιωθούν μια για πάντα ολιγαρχικά μέτρα ελέγχου του πληθυσμού, ξεκινώντας από τους Έλληνες. Ο πολίτης σιγά-σιγά, θα πρέπει να ασχολείται αποκλειστικά με ένα πράγμα – με το αν αρέσει στην Κυβέρνηση για να απολαμβάνει βασικές ατομικές, πολιτικές, θρησκευτικές ή πολιτιστικές ελευθερίες.

Να ψηφίζει, να κοινωνικοποιείται, να εκκλησιάζεται να διασκεδάζει. Η μέθοδος της σαλαμοποίησης για τον περιορισμό βασικών ατομικών ελευθεριών λειτουργεί καλά. 

Ο λαός όμως δεν τρώει κουτόχορτο. Ο λαός ξυπνάει και θα ζητήσει τον λόγο από τους ολιγάρχες εθνοκάπηλους της Πατρίδας μας.

Η ΝΙΚΗ έρχεται, η ΝΙΚΗ θα είναι του Ελληνισμού.