Η χαίνουσα πληγή του δημογραφικού

Η χαίνουσα πληγή του δημογραφικού

Κάθε νέο στοιχείο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και σχετίζεται με το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος, προκαλεί τουλάχιστον στενοχώρια και ανησυχία, αν όχι θλίψη και οργή. Αρνητικό ρεκόρ μείωσης πληθυσμού για την Ελλάδα μας από την πρόσφατη απογραφή. Σε μια Ελλάδα που γερνά κι εξαφανίζεται, η δημογραφική βόμβα είναι έτοιμη να εκραγεί και τα προγνωστικά θυμίζουν ...κηδειόχαρτο. Με λεκτικές διαπιστώσεις όμως και με τη στάση του παρατηρητή δεν βρίσκεται λύση σε αυτό το πολυπαραγοντικό ζήτημα. 

Πολύ περισσότερο, όταν ζούμε στην αυτοκτονική χώρα όπου η μεν Πρόεδρος της Δημοκρατίας σιχαίνεται να δώσει αιγίδα σε Συνέδρια Γονιμότητας, οι δε κυβερνήσεις -δεξιές κι αριστερές από κοινού- προκαλούν τη φυγή εκατοντάδων χιλιάδων απελπισμένων Ελληνόπουλων στο εξωτερικό, ευτελίζουν τον ιερό θεσμό του γάμου, τιμωρούν τις ελληνικές πολύτεκνες οικογένειες, ενώ την ίδια ώρα καλωσορίζουν την πληθυσμιακή αντικατάσταση των Ελλήνων με εποίκους – κατά συντριπτική πλειοψηφία άνδρες σε μάχιμη ηλικία. Ας μην περιμένουμε καμία θετική εξέλιξη, όταν την πατρίδα μας διαφεντεύουν κυβερνήσεις που δε ντρέπονται να έχουν «Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου».

Για τo Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, το δημογραφικό αποτελεί υψίστης σημασίας ζήτημα εθνικής επιβίωσης -και τελικά το μέγιστο των εθνικών θεμάτων, διότι αν δεν γίνουν άμεσα παρεμβάσεις δεν υπάρχει νόημα να μιλάμε για εθνικά προβλήματα, αφού το έθνος μας δεν θα ζήσει για να έχει προβλήματα. Σε μία κυβέρνηση ΝΙΚΗΣ, είναι αυτονόητη η άμεση κατάργηση ενός τέτοιου υπουργείου «Μετανάστευσης και Ασύλου» και η αντικατάστασή του με «Υπουργείο Εθνικής Δημογραφικής Ανάπτυξης» - αν θέλουμε να μιλάμε για μέλλον του Ελληνισμού και να το πιστεύουμε.