Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Α. Βορύλλας: Ευρώπη και Ρωμιοσύνη, μια βαθιά τομή για το τι διακυβεύεται σήμερα στην κάλπη

Α. Βορύλλας: Ευρώπη και Ρωμιοσύνη, μια βαθιά τομή για το τι διακυβεύεται σήμερα στην κάλπη

Του Ανδρέα Βορύλλα, βουλευτή Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ

Σήμερα ψηφίζουμε για το Ευρωκοινοβούλιο και τους 21 Έλληνες Ευρωβουλευτές που θα αντιπροσωπεύουν την χώρα μας τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ενδεχομένως οι Ευρωεκλογές να έπρεπε να είχαν μεγαλύτερη βαρύτητα ακόμα και από τις Εθνικές Εκλογές, αφού το 75% των νομοσχεδίων που έρχονται στην Βουλή από την κυβέρνηση είναι πλήρως εναρμονισμένα με το «ιερατείο» των Βρυξελλών, ενώ εμείς οι βουλευτές καλούμαστε σε κάθε κοινοβουλευτική συνεδρίαση να επικυρώνουμε τις «ντιρεκτίβες» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δυστυχώς βέβαια μόνο «Ένωση» δεν είναι, διότι αυτό που συμβαίνει σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο είναι η ψήφιση ευρωνομοσχεδίων σύμφωνα πάντα ή με τα οικονομικά συμφέροντα της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας και των lobbing ή προς όφελος των ισχυρών κρατών του βορρά.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να στηρίζουν λυσσαλέα ένα τραπεζοκεντρικό σύστημα το οποίο να χρηματοδοτεί τα πολυεθνικά καρτέλ και τα βιομηχανικά trust.

Προ πάντων δε να ελέγχει στο ακέραιο παρεκτρεπόμενες οικονομίες όπως την Ελληνική, με τους γνωστούς τους μηχανισμούς (μνημόνια, υφαρπαγή δημόσιας περιουσίας, υπαγωγή σε κανόνες λιτότητας) χωρίς να δίνει καμία αναπτυξιακή προοπτική στο Νότο και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα.

Εδώ τίθεται το ερώτημα αν είμαστε ή όχι σύμφωνοι με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΝΑΙ!

Είμαστε με την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως αυτή την είχαν οραματιστεί οι μεγάλοι ηγέτες της Ευρώπης. Μια Ευρώπη της ισότητας, της αλληλεγγύης, της αδελφοσύνης, σύμφωνη με τις ηθικοκοινωνικές αρχές του Χριστιανισμού.

Δηλαδή μια χριστιανική Ευρώπη με ό,τι αυτό φέρνουν οι διδαχές του χριστιανισμού ανεξαρτήτως δόγματος.

Μία Ευρώπη που να φέρει τον ελληνικό πολιτισμό και τις ελληνικές αξίες για Δημοκρατία, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη αλλά και κάτι παραπάνω.

Την Ευρώπη των λαών, της πυρηνικής οικογένειας, της χριστιανικής πίστης και του αλληλοσεβασμού μεταξύ όσων την αποτελούν.

Μια Ευρώπη χωρίς διακρίσεις στα κράτη μέλη, με ενιαία εξωτερική και αμυντική πολιτική, που τα ελληνικά σύνορα να είναι τα πραγματικά σύνορα της Ευρώπης.

Χωρίς εκπτώσεις στο διεθνές δίκαιο, αλλά και καμία ανοχή που για 50 χρόνια έχουμε δείξει στην Τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου μας που αποτελεί και αυτή μέλος της Ε.Ε.

Όπως και πολλοί άλλοι πολιτικοί και διεθνείς αναλυτές που ασχολούνται με τα ευρωπαϊκά θέματα ανησυχούν για το μέλλον της Ε.Ε. και το τι μπορεί να συμβεί στο άμεσο μέλλον, έτσι και εμείς πιστεύουμε πως αυτή η νέα εποχή που διανύουμε τόσο στην Ευρώπη όσο και στη χώρα μας, μας κάνει ιδιαίτερα ανήσυχους.

Η αποφάσεις των τελευταίων Συνόδων Κορυφής που έχουν να κάνουν με το ουκρανικό αλλά με τη στάση μας απέναντι στην Ρωσία φαίνεται να ανοίγουν τις… Πύλες της Κολάσεως και η ανάφλεξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου να κρέμεται εκ των κεφαλών μας.

Η αιτίες και τα συμφέροντα είναι οφθαλμοφανή αλλά κανείς εκ των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και στην Ελλάδα δεν μας τις έχουν αναφέρει.

Τα ΜΜΕ μόνο για τις αφορμές μας βομβαρδίζουν εδώ και 2,5 χρόνια έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. 

Και ναι, εμείς στην Νίκη καταδικάσαμε την ρωσική εισβολή αλλά ας δούμε γιατί η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ συνεχίζουν να εξοπλίζουν και να χρηματοδοτούν με δισεκατομμύρια ευρώ, χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών και των Ελλήνων στον Ζελένσκι.

Τα χρήματα αυτά δεν προορίζονται για τον ταλαιπωρημένο ουκρανικό λαό αλλά για κάποιους ολιγάρχες Ουκρανούς, όπως για όλους αυτούς τους «νεοταξικούς» επιχειρηματίες που έχουν επενδύσει στην Ουκρανία σε βρώμικες επιχειρήσεις και τους έχει ανοίξει το δρόμο ο Ουκρανός Πρόεδρος.

Από την άλλη οι Financial Times και ο Guardian μας ενημερώνουν πως οι εταιρίες που παράγουν όπλα καταγράφουν αύξηση τζίρου, φτάνοντας τα 2,5 τρισεκατομμύρια ευρώ. 

Όμως υπάρχει κάτι πιο καταχθόνιο. Ο λεγόμενος ενεργειακός πληθωρισμός όπως και ο πληθωρισμός στα τρόφιμα, καθιστά την ζωή του Ευρωπαίου πολίτη πολύ πιο ακριβή.

Αυτό έχει ως συνέπεια οι πολίτες ακόμα και του πλούσιου βορρά να χάνουν μεγάλο μέρος των χρημάτων τους τους στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών και τα χρήματα τους να καταλήγουν σε λίγα πολυεθνικά καρτέλ.

Αυτό γίνεται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό στη χώρα μας.

Έτσι η φτωχοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών τους οδηγεί με την βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας να απομονώνονται κοινωνικά και να είναι χειραγωγήσιμοι από τα 2-3 κέντρα αποφάσεων που διαμορφώνουν την wοke agenda και την εξαπολύουν μέσω των ΜΜΕ, ή στα social media.

Αποτέλεσμα όλοι μας να ζούμε μια εικονική πραγματικότητα, που το ‘’ανώμαλο’’ να το βλέπουμε ως φυσιολογικό, αφού αυτοί που το επιβάλλουν έχουν κατορθώσει να διαρρήξουν την όποια ορθολογική ή ηθική υπόσταση του καθενός μας.

Το τραγικό όμως είναι πως το έχουν κατορθώσει και μάλιστα χρησιμοποιώντας το παγκόσμιο πείραμα της καραντίνας με αφορμή των covid, μπόρεσαν να αλλοιώσουν ακόμα το RNA των πολιτών και την ίδια στιγμή ή κάθε Pfizer και Astra Zeneca συνεχίζουν να δημιουργούν τα lobbying στην καινούργια Ευρωβουλή.

Άρα στις Ευρωεκλογές σήμερα διακυβεύεται ακόμα και η ανθρώπινη φύση μας αλλά και το κριτήριο της λογικής μας, για το ποιο είναι σωστό και ποιο είναι το λάθος.

Αυτή η ατζέντα δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης με συνεταίρους τους κυρίους Κασσελάκη και Ανδρουλάκη, την έχουν καλά κρυμμένη από τους Έλληνες πολίτες.

Ενώ κάποιοι νεόκοποι πατριώτες και χριστιανέμποροι τους ενδιαφέρει να κρατήσουν ή να δημιουργήσουν ένα ακόμα μαγαζάκι που να πουλά φθηνό λαϊκισμό και φθηνή προπαγάνδα για πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια.

Κλείνοντας αυτό που πρέπει να σκεφτεί ο Έλληνας πολίτης είναι να δει ποιος ένα χρόνο τώρα μέσα από την Βουλή του λέει την αλήθεια.

Ποιος έχει αντισταθεί σθεναρά απέναντι στην woke agenda.

Πόσο έχει έχει αγωνιστεί μέσα και έξω από την Βουλή να μη περάσει το επαίσχυντο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών το οποίο διαλύει την ελληνική οικογένεια και είναι αντίθετο με την ελληνορθόδοξη πίστη μας, καταστρέφοντας συγχρόνως τις αξίες και την ηθική των Ελλήνων.

Και αυτή είναι η ΝΙΚΗ.

Στείλτε λοιπόν την φωνή της Ρωμιοσύνης να είναι δυνατή και στην Ευρώπη.

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890