Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Πνιγόμαστε από τη βρωμερή λάσπη τους...

Πνιγόμαστε από τη βρωμερή λάσπη τους...

Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε ως κράτος, προσπαθούμε να μάθουμε να επιβιώνουμε σε συνθήκες οικονομικής εξαθλίωσης, την οποία μας έχουν επιβάλει τα βαριά μέτρα των μνημονίων.

Επιπρόσθετα, και ενώ αντιμετωπίζουμε και  τη σφοδρότητα των επιπτώσεων της πανδημίας, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ακόμη μία δύσκολη κατάσταση· ο λόγος αφορά στην άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική τηλεόραση, εδώ και τουλάχιστον μία τριακονταετία, με τα προγράμματα που παίζει. Τα προγράμματα αυτά είναι κατάφορτα από κάθε προπαγάνδα αισχρότητας και σπίλωσης όλων των ηθικών και πνευματικών αξιών, και προβολείς κάθε ανωμαλίας και αποθέωσης κάθε κοινωνικής και ανθρώπινης διαστροφής.

Το πρόσφατο δημιούργημα του εν λόγω τηλεοπτικού υπονόμου αφορά στη νέα σειρά του MEGA, "μαύρο Ρόδο". Το έργο προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες και βασίζεται στην ιστορία μιας 22χρονης, σήμερα δοκιμής Μοναχής, η οποία βρίσκεται στο Μοναστήρι από 12 ετών, μετά τον θάνατο της μητέρας της, ενώ ο πατέρας της δεν έχει συναινέσει. Βρίσκεται στο πατρικό της μετά από χρόνια και σταδιακά παρεκκλίνει και παρασύρεται από τη φλόγα του σαρκικού έρωτα με έναν φίλο της αδελφής της. Όλη αυτή η αναίδεια της τηλεόρασης ήρθε η ώρα να χτυπήσει και την πόρτα του Ορθόδοξου  Μοναχισμού, αλλά και του Ορθόδοξου Κλήρου γενικότερα. Εδώ και χρόνια σπιλώνονται και διακωμωδούνται οι ιερείς, τους οποίους εμφανίζουν με κάθε γελοίο και εξευτελιστικό τρόπο. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, όπως μας διδάσκει η Ορθοδοξία μας,  με όλη τη δύναμη της φωνής μας, απέναντι στα βοθροκάναλα της κομματοκρατίας, τώρα που θέλουν να σπιλώσουν με τη σαπίλα τους τον  πιο ιερό θεσμό της Ορθοδοξίας μας. 

Δεν γίνεται άλλο πια να τους αφήνουμε ήσυχους και να καθόμαστε άπραγοι στους καναπέδες και να παρακολουθούμε με τα χέρια σταυρωμένα να περιγελούν με αυτόν τον τρόπο την θρησκεία μας, η οποία έχει κρατήσει όρθια την πονεμένη μας πατρίδα όχι λίγες φορές κατά το παρελθόν. Αυτή τη φορά λοιπόν έχουμε την υποχρέωση, κυρίως απέναντι  στα παιδιά μας, που αποτελούν το μέλλον της πατρίδας μας, να αντιδράσουμε ώστε να ακουστούν οι φωνές μας δυνατά εκεί πάνω στους υψηλά ιστάμενους των καναλιών και στην κυβέρνηση. 

Αθηνά Πετικοπούλου, Μέλος της Ομαιχμίας της ΝΙΚΗΣ

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890