Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Αναδιώτης Νικόλαος

ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΑναδιώτης Νικόλαος
Ηθοποιός, Εκπαιδευτής Φυσικής Αγωγής
 

Στην εποχή μας το πιο εύκολο είναι να μένουμε απαθείς μπροστά σε οθόνες, επειδή έτσι μας έχουν συνηθίσει. Άραγε μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι για τα κοινά, όταν η κοινωνία μας οδεύει από το κακό στο χειρότερο και τα παιδιά μας διατρέχουν καθημερινά τεράστιους κινδύνους;
Δέχθηκα με μεγάλη χαρά και τιμή την πρόσκληση της ΝΙΚΗΣ να βοηθήσω σε όλα όσα ήδη πιστεύω. Θέλω να έρθει μια πραγματική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, να ξαναβάλει η Ελλάδα και η Ευρώπη στον χάρτη τις παραδοσιακές μας αξίες και τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

- Νίκος Αναδιώτης

Λίγα Λόγια

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αίγιο. Είναι πτυχιούχος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πρόσθετες σπουδές Φυσικοθεραπείας στο ΑΤΕΙ Πάτρας. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Η μακρά του εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης, σε μεγάλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, προέρχεται από συμμετοχές με πρωταγωνιστικούς και βασικούς ρόλους σε σήριαλ, καθώς και από τον ρόλο παρουσιαστή και συμπαρουσιαστή σε εκπομπές ψυχαγωγίας και επικαιρότητας υψηλής τηλεθέασης.

Διαθέτει επιχειρηματική εμπειρία στον χώρο της εστίασης, σε υπηρεσίες φυσικής αγωγής αλλά και εξατομικευμένων συμβουλών φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης (personal training) στο Αίγιο, όπου και σήμερα διαμένει με την οικογένειά του. Είναι έγγαμος πατέρας δύο τέκνων.

Με έμφυτο ενδιαφέρον για τα κοινά και με Ορθόδοξο βίωμα, διακονεί τον πλησίον μέσα από τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Άγιος Αλέξιος». Συστρατεύεται σήμερα στον ευγενικό αγώνα της ΝΙΚΗΣ προκειμένου να υπερασπισθεί τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας, της πίστης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που αξίζει να ξαναλάμψουν στην πατρίδα μας όσο και στην Ευρώπη.

Πρόσφατη Δραστηριότητα

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890