Στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής των Αγίων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων των εν Τιβεριουπόλει Μαρτυρησάντων, πολιούχων της πόλεως του Κιλκίς, συμμετείχε σήμερα, Παρασκευή (28-11-2025), ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός.


Του Πολυαρχιερατικού Συλλείτουργου προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός και Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.

Παρέστησαν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γεώργιος Γεωργαντάς, εκπρόσωποι κομμάτων, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και δεκάδες πιστοί.


Αμέσως μετά, ακολούθησε λιτανευτική πομπή εντός του Ιερού Ναού, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

