Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Μαγγίνα Μαρία

Μαγγίνα ΜαρίαΜαγγίνα Μαρία
Επικοινωνιολόγος
 

Μεγάλωσα με αξίες όπως ο σεβασμός, η αγάπη προς τον πλησίον, η δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη, αξίες που με καθοδηγούν στη ζωή μου και που χρειάζεται να φέρουμε στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής πολιτικής. Καθώς η Ελλάδα είναι ο θεμέλιος λίθος του ευρωπαϊκού πολιτισμού, πιστεύω ότι η προστασία και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς είναι ζωτικής σημασίας. Ως ευρωβουλευτής, δεσμεύομαι να προωθήσω πολιτικές που αντιμετωπίζουν τη βία ως μεταδοτική ασθένεια και ενισχύουν τη δικαιοσύνη. Η στάση μας απέναντι στον αδύναμο είναι το μέτρο του πολιτισμού μας. Ζητώ την ψήφο σας για μια Ευρώπη όπου κανείς δεν μένει πίσω. Με πίστη για τη ΝΙΚΗ!

- Μαρία Μαγγίνα

Λίγα Λόγια

Η Μαρία Μαγγίνα γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Σπούδασε Marketing Management (BSc ULV California, USA) και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA ULV California, USA). Παράλληλα σπούδασε Υποκριτική και Σκηνοθεσία.

Έχει εργαστεί ως στρατηγική αναλύτρια & διευθύντρια Επικοινωνίας σε εμπορικές και διαφημιστικές εταιρείες με παράλληλη δραστηριοποίηση στον χώρο της εστίασης. Διετέλεσε ιδρυτικό μέλος του θεατρικού σχήματος «Συν Κάτι - σύνολο τέχνης» και της διαφημιστικής εταιρείας Chi advertising s.a. Το 2017 συν-ίδρυσε την Bateau Lavoir ΑΜΚΕ με στόχο την αναβίωση, διατήρηση και διάδοση κάθε μορφής πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Το όραμά της είναι να προωθήσει την κοινωνική συνοχή μέσω του πολιτισμού και της κριτικής σκέψης με αλτρουιστικές δράσεις. Προσφέρει κοινωνικό έργο διοργανώνοντας και επιμελώντας δράσεις αλληλεγγύης προς ευάλωτο πληθυσμό.

Πρόσφατη Δραστηριότητα

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890