Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Μαρκούδης Λυκούργος

Μαρκούδης ΛυκούργοςΜαρκούδης Λυκούργος
Επικοινωνιολόγος, Δημοσιογράφος, Ραδιοφωνικός Παραγωγός
 
 

Αγαπητοί συνέλληνες, ήρθε η ώρα να δώσουμε τη δική μας μάχη για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ώστε να ακουστεί επιτέλους η φωνή της Ελλάδας, χωρίς φίλτρα, χωρίς συμφέροντα, χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς μυστικά.
Ενώνω τη φωνή μου με τη μόνη αληθινή φωνή που έχουμε σήμερα στο πολιτικό μας σύστημα. Τη φωνή που δεν προσβάλει κανέναν από εμάς που αγαπάμε την Πατρίδα και την Πίστη μας. Με τη ΝΙΚΗ, το πατριωτικό κίνημα που μας εκφράζει.
Με τη βοήθεια του Θεού, με έναν αγώνα τίμιο και δίκαιο θα διεκδικήσω μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο και χρειάζομαι την υποστήριξη όλων σας.

- Λυκούργος Μαρκούδης

Λίγα Λόγια

Ο Λυκούργος Μαρκούδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Από μικρός επισκέφθηκε και αγάπησε την Αγία Γη και από το 1990 ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο κάνοντας αρχικά εκπομπές για τους Αγίους Τόπους. Σπούδασε Επικοινωνία και Μ.Μ.Ε. στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο MA in Media Management και εργάστηκε για 13 χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση ως παρουσιαστής. Παράλληλα δάνεισε τη φωνή του συμμετέχοντας σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Από το 2004 ανέλαβε τη διεύθυνση προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας, ενώ βρέθηκε εκατοντάδες φορές στην Αγία Γη, έχοντας την ευθύνη χιλιάδων προσκυνητών με το Γραφείο Προσκυνηματικού Τουρισμού Travelogue, που δημιούργησε. Έλαβε το Μεταπτυχιακό στη Δογματική Θεολογία (Α.Π.Θ.) και ένα ακόμα μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στον Θρησκευτικό και Προσκυνηματικό Τουρισμό, κάνοντας πολλές ομιλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αρθρογράφησε σε εφημερίδες και περιοδικά και συμμετείχε στη συγγραφή τριών βιβλίων για παιδιά. Η φωνή του με χιλιάδες ώρες ραδιοφωνικών παραγωγών ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Αποφάσισε να συμμετάσχει στην προσπάθεια της ΝΙΚΗΣ για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ώστε να ακουστεί επιτέλους καθαρή η φωνή της Πατρίδας μας χωρίς άλλα συμφέροντα, υπερασπιζόμενος όσα μας κάνουν περήφανους: την Πίστη και την Πατρίδα μας. Σκοπός του είναι η Ελλάδα να προβάλει τις ιδιαιτερότητες και τα γνωρίσματά της, να ακουστούν τα δίκαια του Έθνους μας και να προβληθούν οι αξίες και τα ελληνορθόδοξα ιδανικά μας, εκεί όπου λαμβάνονται αποφάσεις για το μέλλον της Ευρώπης και της χώρας μας.

 

Πρόσφατη Δραστηριότητα

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890