Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Οι Θεματικές Ομάδες της ΝΙΚΗΣ

Οι Θεματικές Ομάδες της ΝΙΚΗΣ

Με ρίζα τη Ρωμηοσύνη μας αλλά και το βλέμμα στραμμένο στις σύγχρονες προκλήσεις, η ΝΙΚΗ αφουγκράζεται, αντιλαμβάνεται, εξελίσσεται, μεγαλώνει, ωριμάζει, ώστε να μπορεί να παρέχει τις κατάλληλες απαντήσεις στα στρατηγικά ερωτήματα για το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας και του έθνους μας. Οι απαντήσεις αυτές σμιλεύονται στις Θεματικές Ομάδες της ΝΙΚΗΣ.

Αποστολή των Θεματικών Ομάδων

Οι Θεματικές Ομάδες λειτουργούν (α) ως παρατηρητήρια της επικαιρότητας και των εξωτερικών εξελίξεων στο γνωστικό αντικείμενό τους, (β) ως δεξαμενές σκέψης και εργαστήρια συλλογικής διαμόρφωσης πολιτικών θέσεων, καθώς και (γ) ως φορείς δομημένης διατύπωσης και εστιασμένης επικοινωνίας των θέσεων της ΝΙΚΗΣ.

Συμμετοχή στις Θεματικές Ομάδες

Η σύνθεση των Θεματικών Ομάδων περιλαμβάνει (α) μέλη της ΝΙΚΗΣ με σχετική επαγγελματική γνώση και εξειδίκευση, χωρίς περιορισμό περιοχής ή ανάγκη εκλογικής αναγνώρισης, καθώς και (β) εξωτερικούς επιστημονικούς συμβούλους και ειδικούς προσκεκλημένους, χωρίς καμία δέσμευση από το Κίνημα. Φιλότιμο και όρεξη, εξειδικευμένη γνώση, πνεύμα συνεργασίας και ελάχιστος διαθέσιμος χρόνος είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής.

Ακόμη όμως και χωρίς τακτική συμμετοχή, κάθε φίλη και φίλος της ΝΙΚΗΣ μπορεί να απευθύνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πληροφόρηση, προβληματισμούς και προτάσεις προς τις Θεματικές Ομάδες.

 

 

Θεματική Ομάδα Email
Εξωτερικά Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Άμυνα Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φορολογικά Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εργασιακά Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παιδεία Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πολιτισμός Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οικογένεια – Δημογραφική Ανάπτυξη Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πρωτογενής Τομέας Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περιβάλλον Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ενέργεια Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υγεία – Κοινωνική Πολιτική Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ψηφιακή Διακυβέρνηση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αθλητισμός  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Προστασία Πολίτη Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Απόδημος Ελληνισμός Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δικαιοσύνη και Σύνταγμα Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εθνική Οικονομία Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Καινοτομία – Βιομηχανία  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Τουρισμός Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διατροφή - Εστίαση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890