Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Ευρωβουλή: Πασαρέλα ή βήμα δημιουργικής αντιπαράθεσης

Ευρωβουλή: Πασαρέλα ή βήμα δημιουργικής αντιπαράθεσης

Του Γεωργίου Βλαχόπουλου, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ

Με αφορμή τις δηλώσεις κρατικοδίαιτων δημοσιογραφίσκων στην προσπάθεια τους για τις ευρωεκλογές ακούμε δηλώσεις που καταδεικνύουν την ανωριμότητα και επιπολαιότητα με την οποία εμφανίζονται από τα δήθεν κόμματα εξουσίας πρόσωπα "γνωστά στο γυαλί" που χωρίς περίσκεψη χωρίς αιδώ πιστεύουν πως είναι σε θέση με styling και φανφάρες κενού περιεχομένου να εκπροσωπήσουν στην αρένα λεόντων του ευρωπαϊκού στίβου την Ελλάδα μας και τις αξίες που ο ελληνικός πολιτισμός πρεσβεύει. Λάθος τραγικό.

Γιατί την Ελλάδα εκπροσωπεί μόνο όποιος την κουβαλά στη μνήμη και στην καρδιά του.

Όχι αυτός του οποίου η παράταξη γκρεμίζει με τη ψήφο του την οικογένεια, δυναμιτίζει τα θεμέλια του Έθνους με Πρέσπες, βουλιάζει την οικονομία με μίζες, ξεπουλάει τον εθνικό πλούτο σε πολυεθνικές, διαλύει την αγροτική οικονομία με αμφίβολα προγράμματα επιδοτήσεων και οδηγώντας χιλιάδες αγρότες κάτω από τα όρια της πείνας και εξαναγκάζει νέα παιδιά να σκίσουν τα πτυχία τους για να γίνουν αναλώσιμο είδος εξαγωγής στην ευρωπαϊκή σκλαβιά εργασίας ως ταξιτζήδες ή καθαρίστριες.

Όχι,  η ευρωπαϊκή σκηνή δεν είναι πασαρέλα για προώθηση του ιδιοτελούς αφηγήματος των καλαμοκαβαλλάρηδων.

Η Ευρωβουλή είναι και πρέπει να είναι χώρος δημιουργικής αντιπαράθεσης με επιχειρήματα, με γνώσεις και ήθος, με σεβασμό πάντα στην ιδιαιτερότητα των ευρωπαϊκών λαών αλλά και σθεναρή αντίσταση στην προσπάθεια της Νέας Τάξης να αποπνευματοποιήσει τους πολίτες και να τους μεταλλάξει από πρόσωπα σε άβολα άτομα, βορά στις οικονομικές ορέξεις των Funds, στερημένα κάθε Ελευθερίας.

Οι συντασσόμενοι με την ΝΙΚΗ πολίτες το γνωρίζουν αυτό, και μάχονται όπως ο Δαβίδ με τη σφεντόνα της ορθόδοξης Πίστης και την παρρησία που δίνει η Αλήθεια του Προσώπου ενάντια στον Γολιάθ της απανθρωποποίησης. Όπως κάποτε ο Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός, μόνος, διέδωσε την Αλήθεια έτσι και σήμερα η ΝΙΚΗ και οι συναγωνιστές της καλούνται - μόνοι αλλά όχι αμόναχοι- να ορθώσουν πνεύμα αντίστασης και αλήθειας.

Σύμψυχοι το εν φρονούντες. Το εν, δηλαδή την Αλήθεια του Προσώπου, όπως το έφτιαξε ο Θεός και η φυσική Τάξη της θεϊκής Δημιουργίας.

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890