Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

ΝΙΚΗ: Κοπή της βασιλόπιτας της Τοπικής Κοινότητας Ιωαννίνων

ΝΙΚΗ: Κοπή της βασιλόπιτας της Τοπικής Κοινότητας Ιωαννίνων

Η ΝΙΚΗ με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας στο Ξενοδοχείο Olympic των Ιωαννίνων στις 18 Φεβρουαρίου 2023. Η μεγάλη προσέλευση των φίλων της ΝΙΚΗΣ, έδωσε τον αγωνιστικό παλμό και τον δυναμικό στίγμα για τις επερχόμενες εκλογές.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Καλλιντέρης, κ. Σπήλιος Τυροπάνης, και η κυρία Κωνσταντίνα Φασούλη – Τσαμπαλά απηύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, κάνοντας αναφορά στις αρχές του Κινήματος ΝΙΚΗ και στα τρέχοντα πολιτικά δρώμενα. Μεταξύ άλλων, προχώρησαν στις παρακάτω δηλώσεις:

Πρεσβεύουμε στον υγιή πατριωτισμό, ο οποίος στηρίζεται στην ελληνορθόδοξη παράδοσή μας.

Είμαστε η ήρεμη Δύναμη, που καλούμε τον λαό να συσπειρωθεί στη ΝΙΚΗ και να δραστηριοποιηθεί. Πιστεύουμε στη δυναμική του Ελληνικού λαού, ο οποίος αυτή τη στιγμή, ανέχεται την κοροϊδία και τον εξευτελισμό της προσωπικότητάς του σε όλα τα επίπεδα. Ο λαός όμως έχει αισθητήριο! Καταλαβαίνει ότι τον εξαπατούν, αλλά δεν έχει βρει τον πολιτικό χώρο για να εκφράσει την δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή του για το υπάρχον κομματικό σύστημα. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η ΝΙΚΗ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον ενωτικό χαρακτήρα της πρότασης της ΝΙΚΗΣ, που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες. Η ενότητα των ομοφρόνων προσώπων κι όχι των κομμάτων, θα φέρει υγιή αποτελέσματα, στην κοινή δράση για την αναβίωση του πολύπαθου έθνους μας.

Η ΝΙΚΗ στοχεύει στη ανάδειξη των αξιών του γένους μας, στις αξίες της Ρωμιοσύνης: Την Ορθόδοξη πίστη μας, την Εθνική μας ταυτότητα, την Ελληνική γλώσσα μας, την Ελληνοχριστιανική Παιδεία μας και την πατροπαράδοτη οικογένειά μας. Από τις αξίες αυτές  άλλες έχουν ξεχαστεί και άλλες, ακόμη χειρότερα, με καλά μελετημένο σχέδιο πολεμούνται.

Η ΝΙΚΗ δεν μπαίνει στο δίλημμα αριστερά ή δεξιά. Η ΝΙΚΗ, με αποφασισμένους και ψυχωμένους Έλληνες, κοιτάζει μπροστά και προχωράει.

Ευχές για υγεία κι ευημερία σε όλους.

Το 2023 να είναι ένα ειρηνικό και δημιουργικό έτος.

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, Τοπική Κοινότητα Ιωαννίνων

 

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890