Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Κοινοβουλευτικό Έργο

Θα έχετε την τύχη τους! Από 153 που ψήφισαν Πρέσπες, μόλις 16 είναι πια βουλευτές! –Τ.Οικονομόπουλος

Θα έχετε την τύχη τους! Από 153 που ψήφισαν Πρέσπες, μόλις 16 είναι πια βουλευτές! –Τ.Οικονομόπουλος

Καταπέλτης η ομιλία 14/2/2024 του Τάσου Οικονομόπουλου στη Βουλή για το νομοσχέδιο για "γάμους" και υιοθεσίες από ομοφυλόφιλους. Τα δικαιώματα των παιδιών ποδοπατώνται μπροστά στις επιθυμίες ομοφυλοφίλων, παρά τα συντριπτικά επιστημονικά ευρήματα για παιδιά που μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλους κηδεμόνες.

Η "ζήτηση" για υιοθετημένα παιδιά ανεβάζει τις ορέξεις κυκλωμάτων. Κλονίζει η ανάμειξη σε σκάνδαλα προσώπων της κυβερνητικής παράταξης: Από την πονηρή υφαρπαγή ελέγχου των ακηδεμόνευτων παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου, σε καταδικασμένο για παιδεραστία βουλευτή που κυκλοφορεί ελεύθερος, στις λίστες Μίχου με πελάτες-τέρατα για 12χρονες, στον φίλο του πρωθυπουργού Λιγνάδη... Αλλά και στην συνεργούσα αντιπολίτευση, οι επιθυμίες Κασσελάκη για παιδιά κατά παραγγελία θυμίζουν τα χιλιάδες παιδιά κατά παραγγελία του Χίτλερ με το θλιβερό πρόγραμμα «Λέμπενσμπορν». Ο τότε χιτλερικός ολοκληρωτισμός μεταμφιέζεται στον σημερινό ροζ ολοκληρωτισμό, όπου επιχειρήσεις παραδίδουν παιδιά κατά παραγγελία για ΛΟΑΤΚΙ ζευγάρια στην Ελλάδα, με αντίτιμο μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Μόνο ο απλός ελληνικός λαός μένει ανύποπτος, και ο εισαγγελέας βουβός. Η Ορθόδοξη Ελλάδα έχει αξίες και δε μπορεί να μοιάσει με τη διεφθαρμένη βόρεια Ευρώπη που λειτουργεί οίκους ανοχής για κτηνοβάτες και σκέφτεται σοβαρά την πολυγαμία με "Γονέα 3" ή και «Γονέα 4». Ο Χριστός σήμερα αν ήταν εδώ θα φώναζε "Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!" Είναι αναπόφευκτο να έρθουν τα σκάνδαλα, όμως αλοίμονο σε εκείνον που θα τα φέρει. Διότι για όποιον τολμήσει να σκανδαλίσει έστω και ένα αθώο μικρό παιδί, τον συμφέρει περισσότερο να κρεμάσει μια μυλόπετρα στο λαιμό του και να πέσει στη θάλασσα. Διότι η αγνότητα της ψυχής των μικρών παιδιών είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Ας αφήσουμε λοιπόν τα παιδιά να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα.

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890