Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Η Ελλάδα με τις Αξίες και τα Ιδανικά μας, την Παράδοση και την Πίστη μας, πρέπει να αγωνιστούμε να διαφυλαχθεί αλώβητη.

Η Ελλάδα με τις Αξίες και τα Ιδανικά μας, την Παράδοση και την Πίστη μας, πρέπει να αγωνιστούμε να διαφυλαχθεί αλώβητη.

Του Φώτη Ηλιόπουλου, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ

      1. Πείτε μας λίγα στοιχεία για εσάς

Λέγομαι Φώτης Ηλιόπουλος, είμαι Ειδικός Ορθοδοντικός και διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο από το 2001.

Γεννήθηκα, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Πάτρα, την πόλη του Αποστόλου Ανδρέα ενώ έλκω την καταγωγή μου, από την πλευρά της μητέρας μου, από την όμορφη Ναύπακτο.

     2.Πώς προέκυψε η απόφαση  συμμετοχής στα κοινά;

Ανέκαθεν παρακολουθούσα τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, χωρίς να είμαι ενεργός κομματικά και ,κυρίως , χωρίς να βλέπω τα πράγματα με κομματικές παρωπίδες. Τα τελευταία χρόνια η αίσθησή μου είναι πως ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού δεν εκπροσωπείται από το πολιτικό σύστημα της χώρας. Αυτό φαίνεται από την μεγάλη αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες αλλά και από τις κατά καιρούς δημοσκοπήσεις όπου ένα μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας εκφράζει δυσαρέσκεια για την κυβερνητική πολιτική.  

    3. Γιατί τώρα και γιατί ΝΙΚΗ;

Όταν παρουσιάστηκε στο πολιτικό σκηνικό η ΝΙΚΗ, με ενδιαφέρον και γόνιμη περιέργεια διαπίστωσα μια  νέα δυναμική που εξέφραζε αυτό το Κίνημα. Είδα καθαρούς και έντιμους ανθρώπους, ανθρώπους της διπλανής πόρτας και όχι επαγγελματίες πολιτικούς, με γνώση των αναγκών της κοινωνίας στην οποία ζουν και εργάζονται και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.

Είδα την αγωνία τους για την Κοινωνία μας , την Παιδεία, τον Πολιτισμό και την Θρησκεία μας, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα και μας κάνουν περήφανους που είμαστε Έλληνες. Διαπίστωσα τον ειλικρινή  ζήλο τους ώστε πάνω στην Παράδοση και την Πίστη μας να χτίσουμε μια κοινωνία με αξίες και ιδανικά, να δώσουμε ένα όραμα σε αυτή και στις επόμενες γενιές και κυρίως να διαφυλάξουμε την ελληνική μας ταυτότητα.

Να αγωνιστούμε να  ξεφύγουμε επιτέλους από τον φαύλο κύκλο των κομματικών διακρίσεων και όσοι έχουν τις ικανότητες και την διάθεση να προσφέρουν να συνεργαστούν, για να δοθούν λύσεις σε θέματα που ταλαιπωρούν  όλους τους Έλληνες. Για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

Αποφάσισα λοιπόν ότι τώρα είναι η στιγμή να συστρατευθώ σε αυτή την προσπάθεια . Η Ελλάδα με τις Αξίες και τα Ιδανικά μας, την Παράδοση και την Πίστη μας, πρέπει να αγωνιστούμε να διαφυλαχθεί αλώβητη. Για να τιμήσουμε τους προγόνους μας, να στηρίξουμε την σύγχρονη  γενιά μας και να δώσουμε ελπίδα στα παιδιά μας.

   4. Γιατί να εμπιστευτεί κάποιος την ΝΙΚΗ;

Από την Μεταπολίτευση και μετά ο ελληνικός λαός είχε την δυνατότητα να ζήσει την διακυβέρνηση όλων των κομμάτων εξουσίας. Έχει πλέον εικόνα των πεπραγμένων Αριστεράς, Κέντρου και Δεξιάς. Τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, οι ψηφοφόροι θεωρούνται από τις πολιτικές δυνάμεις δεδομένοι. Ψηφίζονται Νομοσχέδια που η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που ψήφισαν αυτά τα κόμματα είναι αντίθετη αλλά δεν φαίνεται να υπολογίζονται στο ελάχιστο.

Τα κόμματα που εναλλάσσονται στην εξουσία δεν αφουγκράζονται την Κοινωνία, την σωρευμένη δυσαρέσκεια, την διάθεση αντίστασης που γιγαντώνεται στην προσπάθεια ισοπέδωσης και μηδενισμού της ελληνικής ψυχής.

Η ΝΙΚΗ αποτελεί την φωνή του Λαού στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, την φωνή  του καθενός από εμάς. Είναι η φωνή της αγωνίας για τον δρόμο που ακολουθεί το ένδοξο Έθνος μας. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε δύναμη σε αυτή την φωνή, να είμαστε υπολογίσιμοι, να ακουστούμε και να συνταράξουμε συθέμελα την κρατική αδιαφορία.

5. Είναι η ΝΙΚΗ ακροδεξιό κόμμα;

Στην πολεμική που δέχτηκε η ΝΙΚΗ, ακούστηκε και αυτή η αστεία κατηγορία. Βασίζεται στην λογική της απαγόρευσης αντίδρασης στο πολιτικό κατεστημένο. Αν δεν συμφωνήσεις με κυβερνητικές πολιτικές και αντιδράσεις ξαφνικά βαφτίζεσαι ακροδεξιός. Τα χαρακτηριστικά όλων των ακροδεξιών κομμάτων είναι ο αντικοινοβουλευτισμός και η βία. Η ΝΙΚΗ υπηρετεί με σεβασμό την Δημοκρατία και τάσσεται κατά της βίας.

Επιθυμούμε σε αυτά τα πλαίσια να έχουμε ακόμα περισσότερη δημοκρατία, ξεφεύγοντας από τα σκοτεινά κέντρα της κομματοκρατίας. Να λαμβάνεται επιτέλους υπόψη το θέλημα του κόσμου και όχι να θεωρείται πως , με την αλαζονεία της εξουσίας, έχει δοθεί λευκή επιταγή  για την προώθηση Νομοσχεδίων που κινούνται ενάντια στις Αρχές, τα Ιδανικά και τις Παραδόσεις μας.

Βία ασκείται από την Πολιτεία όταν καταπατώνται οι ελευθερίες των πολιτών, φιμώνεται ο Τύπος , funds αρπάζουν την πρώτη κατοικία, παρακολουθούνται πολίτες και τόσα ακόμα. Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει κάθε Νομοσχέδιο που βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης του Λαού μας, εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον και προάγει τις Αξίες μας

Δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα odigos.gr

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Ιωάννινα

Πυρσινέλλας 1 και Ναπολέοντος Ζέρβα γωνία, (1ος όροφος), Ιωάννινα 45221

Κιλκίς

21ης Ιουνίου 205 (2ος όροφος), Κιλκίς 61100

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890

Βόλος

NAKOS CENTER, Σπ. Σπυρίδη 38, 1ος όροφος., Βόλος 38221

Σέρρες

Εμμανουήλ Ανδρόνικου 1, Σέρρες 62100