Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Η οργή του κόσμου για την κατάντια του Εθνικού Συστήματος Υγείας ξεχείλισε!

Η οργή του κόσμου για την κατάντια του Εθνικού Συστήματος Υγείας ξεχείλισε!

Με έντονες αποδοκιμασίες και προπηλακισμούς «υποδέχτηκε» πλήθος κόσμου έξω από το Νοσοκομείο Λέρου πριν μερικές μέρες, τον Υπουργό Υγείας  ‘Αδωνι Γεωργιάδη. 

Με συνθήματα οργής και αγανάκτησης οι κάτοικοι κατήγγειλαν τις δεινές συνθήκες των νοσοκομείων στα ακριτικά νησιά καθώς και τις προκλητικές ενέργειες του Υπουργού, ο οποίος επί σειρά ετών κάθε φορά που αναλαμβάνει καθήκοντα στο Υπουργείο Υγείας πρώτο μέλημά του είναι να κλείνει πολύτιμες δομές του Ε.Σ.Υ.

Οι πολίτες δεν ξεχνούν ότι ο κ Γεωργιάδης ως Υπουργός Υγείας το 2013, με απόφαση του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, έβαλε λουκέτο σε πέντε δημόσια  Νοσοκομεία. Αυτά ήταν το Νοσοκομείο «Ειδικών Παθήσεων» Θεσσαλονίκης, το Νοσοκομείο «Παναγία» Θεσσαλονίκης, η Πολυκλινική Αθηνών, το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων και το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα».

Ο κος Γεωργιάδης περικυκλωμένος ασφυκτικά από τους οργισμένους κατοίκους προσπάθησε άλλη μια φορά να δικαιολογήσει τα  αδικαιολόγητα!

Η ΝΙΚΗ καταγγέλλει την ανάλγητη πολική στάση της κυβέρνησης στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας και τονίζει ότι εφόσον πολιτεύεται αδιαφορώντας για την καθολική υγειονομική  περίθαλψη των Ελλήνων και αρνείται να προβεί σε άμεσες και επαρκείς προσλήψεις επιστημονικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η οργή των πολιτών θα διογκώνεται.

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της ΝΙΚΗΣ  είναι η στελέχωση όλων των δομών Υγείας με το  απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ,η επαναλειτουργία όλων των Δημόσιων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας που έχουν κλείσει, και η δημιουργία νέων δομών Υγείας σε όλη την επικράτεια και κυρίως στις ακριτικές μας περιοχές που στενάζουν από την αδιαφορία και την ανυπαρξία του κράτους.

Θ.Ο. Υγείας

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Ιωάννινα

Πυρσινέλλας 1 και Ναπολέοντος Ζέρβα γωνία, (1ος όροφος), Ιωάννινα 45221

Κιλκίς

21ης Ιουνίου 205 (2ος όροφος), Κιλκίς 61100

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890

Βόλος

NAKOS CENTER, Σπ. Σπυρίδη 38, 1ος όροφος., Βόλος 38221

Σέρρες

Εμμανουήλ Ανδρόνικου 1, Σέρρες 62100