Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Ομιλητές από την Εκδήλωση στη Σκύδρας

Απολογιστικό για την εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στη Σκύδρα

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ» πραγματοποίησε ανοικτή εκδήλωση στην κατάμεστη  αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σκύδρας .

Ο πρόεδρος, Δ. Νατσιός, αφού ευχαρίστησε το κοινό για την συγκινητική προσέλευσή του, απορρίπτοντας τον ξύλινο λόγο των πολιτικών, χρησιμοποίησε τη γλώσσα της αλήθειας, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, οι οποίοι με προσοχή παρακολουθούσαν τις σκέψεις και τις αναφορές του, τόσο στις καίριες θέσεις του Δημοκρατικού Πατριωτικού κινήματος «ΝΙΚΗ», όσο και στην άντληση της δύναμης της πατρίδας μας από την ελληνορθόδοξη παράδοσή της.

Εξίσου ενδιαφέρουσες ήταν και οι ομιλίες των υπολοίπων στελεχών της «ΝΙΚΗΣ».

Συγκεκριμένα:

Ο κ. Ηλίας Θεοχαράκης, αναφέρθηκε συνοπτικά, στον αγώνα που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό σύσσωμη η ‘’ΝΙΚΗ’’, για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τα δεσμά της κομματοκρατίας.

Ο κ. Αθανάσιος Μωραΐτης, εκπρόσωπος της Νεολαίας της ‘’ΝΙΚΗΣ’’, με μία πύρινη ομιλία, αναφέρθηκε στους λόγους που τον έφεραν στην ‘’πρώτη’’ γραμμή, αγωνιζόμενο με πολλούς άλλους νέους, για μία υγιή Ελλάδα, με ανάπτυξη, πρόγραμμα και όραμα βασιζόμενο στις αξίες της Ρωμιοσύνης.

Ο κ. Ζώης Ζαρταλούδης, αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα, αλλά και στην δυνητική ανάπτυξη του αγροτικού τομέα. Παράλληλα, επισήμανε τις άμεσες προτεραιότητες που πρέπει να θέτει το κράτος, με απώτερο σκοπό την εθνική αυτάρκεια σε φυτικά και ζωικά προϊόντα.

Η κ. Γεωργία Μαραντίδου, τόνισε την ανάγκη, να γίνει «ο αδύναμος συνάνθρωπός μας το μέτρο του Πολιτισμού μας», με ολοκληρωμένη πολιτική για ΑΜΕΑ και Εθνική Στρατηγική για όλους τους τομείς μίας οργανωμένης Κοινωνικής Πολιτικής.

   Ο κ. Κωνσταντίνος Μπαλιάκας, ανέπτυξε τις προτάσεις της «ΝΙΚΗΣ» για την ενίσχυση της εθνικής ενεργειακής αυτάρκειας, σε αντίθεση με την σημερινή κατάσταση που κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, τόνισε την ανάγκη για Δημόσια Υγεία υψηλού επιπέδου για όλους τους Έλληνες, χωρίς παραοικονομία. Ο επανασχεδιασμός και η αναδιάρθρωση συνολικά του ευαίσθητου τομέα της υγείας είναι επείγον αίτημα για την επίτευξη της επιβαλλόμενης κοινωνικής αλληλεγγύης.

Τέλος, τα στελέχη της «ΝΙΚΗΣ» τόνισαν εμφαντικά ότι αντικειμενικός σκοπός είναι η καλύτερη εγγύηση της πολιτικής μας αξιοπιστίας. Με τις πραγματοποιηθείσες ομιλίες οι παρευρισκόμενοι αντιλήφθηκαν ότι οι θέσεις του Κινήματος είναι αφενός απαύγασμα κόπου και γνώσης των αρμοδίων στελεχών και φίλων της «ΝΙΚΗΣ» που τις επεξεργάστηκαν,  και αφετέρου είναι καθ’ όλα εφαρμόσιμες, με προϋπόθεση την ύπαρξη πολιτικής βούλησης. 

Ο ενθουσιασμός του κόσμου που παρακολούθησε την εκδήλωση αναδείχθηκε από το πλήθος των εγγραφών νέων μελών και φίλων της «ΝΙΚΗΣ», τα οποία δήλωσαν πρόθυμα να μεταδώσουν το νικηφόρο μήνυμά της.

 

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890