Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Η ΝΙΚΗ σε Φλώρινα, Γρεβενά και Κοζάνη

Η ΝΙΚΗ σε Φλώρινα, Γρεβενά και Κοζάνη

Περιοδεία στη Φλώρινα, στα Γρεβενά και στην Κοζάνη πραγματοποίησε το διήμερο 2-3 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός, συνοδευόμενος από τη Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Ασπασία Κουρουπάκη και τα στελέχη του κινήματος.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας τους η ακριτική Φλώρινα όπου συμμετείχαν στην ενημερωτική εκδήλωση που είχε οργανώσει η τοπική κοινότητα με αντικείμενο την παρουσίαση των θέσεων του Κινήματος για τον Ψηφιακό Ολοκληρωτισμό (νέες ταυτότητες, αχρήματη κοινωνία, κλπ). Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο  Δρ Πληροφορικής και Τεχνολογίας Δημήτρης Χιωτακάκος και υπεύθυνος της θεματικής ομάδας ψηφιακής διακυβέρνησης της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Χιωτακάκος.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν δεκάδες Φλωρινιωτών, φίλων της ΝΙΚΗΣ, αλλά και πολιτών που προσήλθαν από ανησυχία για τα τεκταινόμενα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο πρόεδρος και τα στελέχη του Κινήματος, είχαν την ευκαιρία να λάβουν ευλογία από τον νεοενθρονισθέντα  Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο, με τον οποίο είχαν εγκάρδια και εποικοδομητική συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Συγκίνηση προκάλεσε η συνάντηση του προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημήτρη Νατσιού με τον πρώην μητροπολίτη Φλωρίνης κ. Θεόκλητο. Στη συνέχεια τα στελέχη του Κινήματος ξεναγήθηκαν στην πόλη της Φλώρινας και  στα ιστορικά μνημεία της. Τέλος, βαρύνουσας σημασίας ήταν η επίσκεψη στο Εμπορικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Φλώρινας, όπου έγινε σοβαρή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Σάββα Σαπαλίδη για σημαντικά  θέματα που διέπουν και ταλανίζουν την οικονομική ζωή της περιοχής, τις ιδιαιτερότητές της, και  το εν γένει επιχειρηματικό περιβάλλον. Την Κυριακή επισκέφθηκαν την Ι.Μ. Αγίου Αυγουστίνου όπου μετά  τον πρωινό εκκλησιασμό συζήτησαν με την μοναστική αδελφότητα επίκαιρα θέματα πνευματικής φύσεως. Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ δεν παρέλειψε να προσκυνήσει με ευλάβεια και σεβασμό στον τάφο του Οσιακής μνήμης μακαριστού Μητροπολίτη Αυγουστίνου Καντιώτη.

Στα Γρεβενά η ΝΙΚΗ συναντήθηκε με τον Σεβ. Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, με τον πρόεδρο των πολυτέκνων π. Θωμά Γάκη, και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαο Ράμμο, με τους οποίους συζήτησαν ζητήματα που τους απασχολούν, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο το Κίνημα θα μπορούσε να συμβάλει στην επίλυσή τους.  

Η Τοπική Κοινότητα Νομού Κοζάνης υποδέχθηκε με χαρά το κλιμάκιο της ΝΙΚΗΣ αποτελούμενο από τον πρόεδρο Δημήτριο Νατσιό, τους Βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης Νικόλαο Παπαδόπουλο και Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών Ασπασία Κουρουπάκη, καθώς και τον Δρ. Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Δημήτριο Χιωτακάκο.

Αφουγκραζόμενοι τις δικαιολογημένες ανησυχίες του κόσμου διοργανώθηκε το απόγευμα επιστημονική- ενημερωτική εκδήλωση στην “Κοβεντάρειο Αίθουσα Συνδριάσεων” με θέμα: Ψηφιακός Ολοκληρωτισμός: «Ηλεκτρονικές ταυτότητες-  Αχρήματη κοινωνία».

 

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890