Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Κοσσυφοπέδιο, η νέα σελίδα ντροπής στην εξωτερική πολιτική της ΝΔ

Κοσσυφοπέδιο, η νέα σελίδα ντροπής στην εξωτερική πολιτική της ΝΔ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να καταστρέφει την εθνική μας υπόληψη, το διεθνές κύρος αλλά και τα ζωτικά συμφέροντα της πατρίδας μας.

Η πρώην ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη, στην έκθεσή της ως εισηγήτρια έδωσε το πράσινο φως για να ενταχθεί το Κοσσυφοπέδιο στο Συμβούλιο της Ευρώπης, παραβίασε τη Συμφωνία των Βρυξελλών του 2013 και πρόδωσε την προστασία των Ορθοδόξων Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο βάσει του σχεδίου ZSO («Ένωση Σερβικών Δήμων») και του νόμου για την απαλλοτρίωση μειονοτικών ιδιοκτησιών. Δικαίως εισέπραξε την οργή του Σέρβου προέδρου για τη νέα αυτή αδικία κατά του λαού του, με λόγια που θυμίζουν εκείνα του Καποδίστρια ότι «ὁ φιλήκοος τῶν ξένων εἶναι προδότης».

Για τη ΝΙΚΗ η ομόδοξη Σερβία είναι φίλη και σύμμαχος χώρα. Μας ενώνουν κοινοί αγώνες για την ελευθερία κατά των Οθωμανών, αγώνες «για του Χριστού την Πίστη την Αγία», μας ενώνει η προοπτική για ένα ισχυρό ορθόδοξο τόξο στα Βαλκάνια, ως μόνη υπολογίσιμη δύναμη ανάσχεσης των ονείρων του νεοσουλτάνου. Κι ενώ το παράδειγμα του Κοσσυφοπεδίου πρέπει να μας διδάσκει  για τον εθνικό κίνδυνο του δημογραφικού, με το οποίο ο δυτικός παράγοντας επαναχαράσσει σύνορα, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ αναλίσκονται σε αθρόες ελληνοποιήσεις ισλαμιστών και στη δολοφονία της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας. 

Ας μην παραγνωρίζεται ότι η Βόρειος Ήπειρος έχει πολύ ισχυρότερα, ιστορικά δίκαια στην ελευθερία της από ότι οι μουσουλμάνοι αλβανοί Κοσοβάροι, οι οποίοι θέλουν επαναχάραξη συνόρων μέσα από την υπεργεννητικότητα μισού αιώνα, τον αδίστακτο μεγαλοϊδεατισμό και την εργαλειοποίησή τους από τον δυτικό παράγοντα. Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία θέλει μόνο τις ψήφους των Βορειοηπειρωτών αλλά όχι την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους. Η καταδίκη Μπελέρη απαντήθηκε με το «δώρο» της Ντόρας Μπακογιάννη στον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό.

 

 

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890