Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Οι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες της Νέας Δημοκρατίας

Οι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες της Νέας Δημοκρατίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ανακοίνωσε στον ελληνικό λαό, λίγο έως πολύ, ότι το μαρτυρικό αίμα των πατέρων μας, που χύθηκε στα Καλάβρυτα και σε όλη την Ελλάδα από τους Γερμανούς ναζιστές, εύκολα ξεπλένεται από το ψιλόβροχο της κλιματικής αλλαγής.

Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο TRT την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, σε ερώτηση του δημοσιογράφου κ. Πολύζου αναφορικά με την κυβερνητική απραξία για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σκέρτσος έδωσε την εξής απάντηση: «Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και όχι προς τα πίσω. Μιλάτε για μια υπόθεση η οποία αφορά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν την απαξιώνω, ούτε την υποβαθμίζω αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και η Ευρώπη έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικές μείζονες προκλήσεις, που έρχονται από το μέλλον[...] είναι η κλιματική κρίση, είναι η ψηφιακή επέλαση της τεχνητής νοημοσύνης [...] Αν αναλωνόμαστε σε ζητήματα τα οποία αφορούν το παρελθόν, χάνουμε τη μάχη για το μέλλον».

Κύριε Σκέρτσο ορθώς ανησυχείτε ότι η πραγματική, για εσάς, πρόκληση είναι η τεχνητή νοημοσύνη. Ακόμη και ένα ρομπότ, αν το τροφοδοτούσε κανείς με τον ελάχιστο αλγόριθμο αγάπης για την πατρίδα, θα μπορούσε να κάνει καλύτερα την δουλειά από εσάς.  

Όσο για τα συνολικά έργα και τις ημέρες της «πατριωτικής» νεοδημοκρατικής κυβέρνησης, δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τη νοοτροπία τους. Είναι αυτοί που πονηρά υποσχέθηκαν ως αντιπολίτευση στον ελληνικό λαό, ότι θα έθεταν βέτο για την είσοδο των Σκοπίων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ με το κλεμμένο όνομα (εμείς αρνούμαστε και να το προφέρουμε), ενώ ως κυβέρνηση έσπευσαν για το αντίθετο. Είναι αυτοί που αποβίβαζαν διμοιρίες ΜΑΤ στη Χίο για να επιβάλουν στους ντόπιους την κατασκευή ολόκληρης λαθρόπολης, αφού με τέτοια αντισυνταγματική νοοτροπία φιλοδοξούν να επιλύσουν το εθνικό δημογραφικό μας ζήτημα. Είναι αυτοί που επιτρέπουν την παράδοση της πρώτης κατοικίας εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων σε βιτρίνες ξένων funds, με μιά χούφτα υπαλλήλους και  μερικές χιλιάδες ευρώ μετοχικό κεφάλαιο. Είναι αυτοί που δεν κρύβουν την βιασύνη τους να μοιράσουν τον πλούτο του Ελληνικού Αιγαίου σε ξένα χέρια.  

Η μείζων πρόκληση για αυτούς είναι η συνέχιση του δοσιλογισμού. Η μείζων πρόκληση για τη ΝΙΚΗ είναι να απαλλάξει τον ελληνικό λαό από τη γάγγραινα της διεφθαρμένης κομματοκρατίας.

Δείτε επίσης: https://youtu.be/1TAxPLy52Vo 

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890