Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Γιατί ενόχλησε το σταυροκόπημα του παίκτη;

Γιατί ενόχλησε το σταυροκόπημα του παίκτη;

Με λύπη διαπιστώσαμε την «τιμωρία» που υπέστη ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μαργαρίτης όταν κατά τη διαδικασία του αγώνα έκανε ενστικτωδώς το σταυρό του δείχνοντας  με αυτόν τον τρόπο τη διαφωνία του σε απόφαση της διαιτητού,  η οποία τον χρέωσε με τεχνική ποινή για την αντίδραση του. Ίσως αγνοεί η διαιτητής ότι κάνοντας κάποιος το σταυρό του ομολογεί πίστη στο Χριστό.  Τόσες και τόσες απρέπειες συμβαίνουν στα γήπεδα πολλές φορές ατιμωρητί, το σταυροκόπημα του παίκτη την ενόχλησε;

«Σταυρός των πιστών το στήριγμα» λέει ένας ύμνος της Εκκλησίας μας. Πόσοι και πόσοι άνθρωποι ασυναίσθητα, όταν ακούν χαρές και λύπες δεν κάνουν το σταυρό τους, ή για να ευχαριστήσουν για το καλό, ή για να παρακαλέσουν όταν τους βρει το κακό.

«Με το σταυρό στο χέρι» λέει ο λαός μας θυμόσοφα εννοώντας τον τίμιο και καθαρό άνθρωπο. Όπου και να στραφεί το βλέμμα μας σταυρό αντικρίζουμε στην πατρίδα μας.

Ο Σταυρός είναι το ανίκητο όπλο των Χριστιανών γι’ αυτό προτείνουμε οι αθλητές να επιδιώκουν να κάνουν το σταυρό τους  για  προστασία και ευλογία τους εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Δημήτρης Νατσιός, Πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890