Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Ζλατίντση Σαββίδου Παρασκευή

Ζλατίντση ΠαρασκευήΖλατίντση Σαββίδου Παρασκευή
Τραπεζικός Υπάλληλος, MBA, CRO, CCO
 

Λίγα Λόγια

Η Παρασκευή Ζλατίντση Σαββίδου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Οι Σέρρες, είναι ο τόπος διαμονής της και σημείο αναφοράς, ως μια πόλη ακριτική, πολύπαθη και δυστυχώς ξεχασμένη από τα κέντρα των αποφάσεων.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, του πρώην Α.Τ.Ε.Ι. Σερρών (σήμερα Παράρτημα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος), από όπου αποφοίτησε με βαθμό «Άριστα». Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος MBA στη «Διοίκηση των Επιχειρήσεων», με κατεύθυνση «Ελεγκτική και Κοστολόγηση», με βαθμό «Άριστα». Είναι κάτοχος επαγγελματικών Πιστοποιήσεων C.R.O. (Certified Risk Officer) της ICAPGRIF και C.C.O. (Certified Compliance Officer), κατά TÜV AUSTRIA HELLAS, καθώς και Πιστοποιητικού ‘Επιπέδου Α’ της Τ.τ.Ε.. Εργασίες της, σε θέματα Εσωτερικού Ελέγχου και επιχειρηματικότητας, έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ειδικών εκπαιδεύσεων, σε θέματα Τραπεζικής, Οικονομικών, Finance, Χρηματοδότησης Επιχειρήσεων. Είναι Μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Στελεχών Διαχείρισης Κινδύνων (ΠΑ.ΣΥ.Σ.ΔΙ.Κ.), είναι Μέλος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (Σ.Ε.ΚΑ.Σ.Ε.), καθώς και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Σερρών.

Ως άνθρωπος, αλλά και από την θέση του Τραπεζικού υπαλλήλου, αφουγκράζεται καθημερινά τις ανησυχίες, τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς των επιχειρηματιών, των αγροτών, της τρίτης ηλικίας, των φοιτητών και της νέας γενιάς, της κοινωνίας με την οποία διατηρεί στενή επαφή.

Είναι υπερήφανη απόγονος Μακεδονομάχου, αγαπάει τους παραδοσιακούς χορούς και την ελληνική λαογραφία.

 

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Ιωάννινα

Πυρσινέλλας 1 και Ναπολέοντος Ζέρβα γωνία, (1ος όροφος), Ιωάννινα 45221

Κιλκίς

21ης Ιουνίου 205 (2ος όροφος), Κιλκίς 61100

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890

Βόλος

NAKOS CENTER, Σπ. Σπυρίδη 38, 1ος όροφος., Βόλος 38221

Σέρρες

Εμμανουήλ Ανδρόνικου 1, Σέρρες 62100