Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Μπαγλατζή Ξενιά Σοφία

Μπαγλατζή Ξένια ΣοφίαΜπαγλατζή Ξενιά Σοφία
Γεωπόνος (Master), Οινολόγος
 

Στις επικείμενες Ευρωεκλογές, αποδέχτηκα την αξιότιμη πρόταση να είμαι υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, ώστε να συμπορευθώ μαζί με αξιόλογους ανθρώπους σε έναν αγώνα δύσκολο αλλά ευλογημένο. Οφείλουμε να αναδείξουμε στην Ευρώπη τις αξίες και τα ιδανικά που χαρακτηρίζουν τη χώρα μας, τόσο σε επίπεδο πνευματικό όσο και σε πολιτιστικό. Ως γεωπόνος, στόχος μου θα αποτελέσει η ενίσχυση του πρωτογενή τομέα της Ελλάδας και η ανάδειξη του φυσικού γηγενή μας πλούτου, ώστε να στηρίξουμε τον αγροκτηνοτροφικό τομέα! Για μία Ευρώπη των ενωμένων εθνών με τις αξίες της Ρωμιοσύνης.

- Ξενιά Σοφία Μπαγλατζή

Λίγα Λόγια

Γεννήθηκα 01 Αυγούστου 1994 στο Βόλο Μαγνησίας. Ανατράφηκα μέσα σε μία αγροτική οικογένεια που αγωνιζόταν καθημερινά για τα προς το ΖΗΝ. Σπούδασα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι απόφοιτη Γεωπόνος του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, με πτυχίο μεταπτυχιακού επιπέδου (integratedmaster), στην ειδικότητα Γεωργίας και Βελτίωσης των Φυτών. Επιπλέον έχω πιστοποίηση ασκήσεως επαγγέλματος του Οινολόγου. Τέλος είμαι έγγαμη, μητέρα 2 ανήλικων τέκνων και κατοικώ στην Αθήνα.

Συστρατεύθηκα με το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ για έναν κοινό και ευλογημένο αγώνα. Έναν αγώνα μέσα από τον οποίο θα κερδίσουμε ξανά την Ελλάδα που μας αξίζει. Ήρθε η ώρα να υπενθυμίσουμε ξανά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη ποιες αξίες και ιδανικά πρεσβεύει η χώρα μας. Χαρακτηριστικά τα οποία απορρέουν από τις ρίζες των προγόνων και των Αγίων πατέρων της Εκκλησίας μας. Ήρθε η ώρα να αναδείξουμε την Ελληνική παραδοσιακή οικογένεια και να θωρακίσουμε τα παιδιά μας που βάλλονται καθημερινά. Ήρθε η ώρα να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα που αποτελεί το βασικό πυλώνα της οικονομίας μας. Ήρθε η ώρα για τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

 

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890