Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Άρθρα Φίλων της ΝΙΚΗΣ

Η ΝΙΚΗ φιλοξενεί επιλογή απόψεων και σκέψεων Φίλων της εδώ. Στείλτε την αρθρογραφία σας στο keimena@NIKH.gr λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι:

  1. Αυτά τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τις θέσεις της ΝΙΚΗΣ.
  2. Κάθε άρθρο θα πρέπει να είναι καλοπροαίρετο, να βασίζεται στις αξίες της ΝΙΚΗΣ (διαβάστε τη διακήρυξη αρχών μας εδώ), να εκφράζεται με κόσμιο τρόπο.
  3. Πριν στείλετε το άρθρο σας, σκεφθείτε αν προσθέτει νέα αξία στον τρόπο που βλέπουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας και της πατρίδας μας. Σεβαστείτε το χρόνο κάθε Φίλου που θα διαβάσει το άρθρο σας.
  4. Το άρθρο δε μπορεί να διαφημίζει πολιτικούς φορείς ή χώρους, ούτε να προωθεί ιδέες που διχάζουν τον ελληνικό λαό, ακόμη και αν φαίνονται σωστές.
  5. Μείνετε προετοιμασμένοι, για τους παραπάνω λόγους, στην πιθανότητα το κείμενο που θα στείλετε να μην δημοσιευθεί, είτε να το περάσουμε από επιμέλεια ορθογραφίας και σύνταξης. Ναι, δίνουμε σημασία στην ορθογραφία! Το καλό πρέπει να γίνεται και με καλό τρόπο.

 

Περί Νατσιού... (Από Αγιορείτη Μοναχό)

Περί Νατσιού... (Από Αγιορείτη Μοναχό)

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, τι διχόνοια είναι αυτή; Μετά μας φταίνε τα αντίχριστα κόμματα; Τουλάχιστον αυτά ξέρουν να κυβερνούν τον πολιτικό φορέα τους και να τον κρατούν ενωμένο. Τόσα χρόνια ο Νατσιός ήταν καλός; Και τώρα έγινε κακός; Με παρρησία και θάρρος έβγαινε και ευαγγελίζονταν ρωμιοσύνη, παρότι ως δάσκαλος και δημόσιος υπάλληλος ευρίσκονταν σε δύσκολη θέση. Τη στιγμή που εμείς σιωπούσαμε... και μέχρι την Ανάσταση διήμερη την κάμαμε υπό τον φόβο του Καίσαρος.

Δεν λέω, βεβαίως θα έχει και ελαττώματα ως άνθρωπος και λάθη, μα σάματι εμείς δεν κάνουμε; 1.000 άγγελοι, ένα θέλημα και ένας Έλληνας, χίλια θελήματα. Ακόμη και οι αλιβάνιστοι Τούρκοι 7 κόμματα τα ενώσανε σε ένα. Και εμείς, οι ευλαβείς Ορθόδοξοι Χριστιανοί, τρωγωνόμαστε με τα ρούχα μας. Και ρωτώ... Βρίσκεται αυτή τη στιγμή κανένας καλύτερος στο πολιτικό στερέωμα για να ψηφίσουμε; Δηλαδή, άμα όλοι οι ταξιτζήδες μας γίνουν ανεπιθύμητοι, εμείς δεν θα πάρουμε ταξί και θα μείνουμε στον δρόμο;

Στην ΝΙΚΗ ειναι ο Αθανάσιος Ρακοβαλής, πνευματικό παιδί του Αγίου Παΐσιου. Επίσης, η ανηψιά του Άγιου και τόσοι αξιόλογοι ακόμη. Έχετε κανέναν καλύτερο; Έκαμαν και πριν καιρό φιλότιμη προσπάθεια και άλλοι Χριστιανοί π.χ. με το Κόμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ, όμως δεν προχώρησε τότε. Ο κόσμος ήταν ανώριμος για να το εκτιμήσει!

Τώρα πιστεύω είναι η καλύτερη στιγμή να μπει ο Νατσιός στην Βουλή και να αλλάξει τα φώτα στην Κεραμέως και στο κακό μασωνικό συναπάντημα. Επίσης, ένα ακόμη έβδομο κόμμα στην Βουλη θα «ανεβάσει» τον πήχη της αυτοδυναμίας και θα δυσκολεύσει και άλλο το αντίχριστο σύστημα.

Και όπως λένε οι Κινέζοι... «ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ, άναψε καλύτερα ένα κεράκι».

Ίσως και όλη αυτή η ΞΑΦΝΙΚΗ λασπολογία προς τον Δ. Νατσιό να προέρχεται απο την μονταζιέρα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σαν είδανε πως αποκτά μεγάλα ποσοστά η ΝΙΚΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!

ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890