Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Ευρώπη Ναι ή Όχι τελικά;

Ευρώπη Ναι ή Όχι τελικά;

Του Νίκου Παπαδόπουλου, βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ

Στη Νίκη λέμε ναι στην Ελλάδα που ανήκει στην Ευρώπη και θέλουμε να παραμείνουμε στην Ευρώπη, αλλά με προϋποθέσεις. Η Νίκη πιστεύει στο δόγμα Πατρίδα- Θρησκεία – Οικογένεια που άλλοι πρόδωσαν στην πολιτική τους διαδρομή. Αυτή η φιλοπατρία, άλλωστε δεν είναι αποδεκτή από την Νέα Τάξη Πραγμάτων που προωθεί την Παγκοσμιοποίηση, τη μαζοποίηση των πάντων! Να καταστήσουν δηλαδή, τους ευρωπαίους πολίτες, ως αριθμούς κι όχι ως ανθρώπινα όντα (ψηφιακή ταυτότητα- ψηφιακό νόμισμα). Η Νίκη πιστεύει στην Ευρώπη των Εθνών, όπως την οραματίστηκαν οι Ευρωπαίοι ιδρυτές της.

Η Ισλαμοποίηση των κρατών – μελών της ΕΕ με την αλλοίωση των πληθυσμών της δεν ήταν στα σχέδια εκείνων που οραματίστηκαν μια Ενωμένη Ευρώπη. Με την Ελλάδα να έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα με τη βάρβαρη είσοδο παράνομων μεταναστών, που στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων. Απαιτείται όλα τα μέλη – κράτη της ΕΕ και περισσότερο η Ελλάς να θέσει αυστηρούς όρους και κανόνες σε όλο το μήκος των συνόρων της ώστε, να προστατευθεί ο πληθυσμός της χώρας που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται με πρωτοφανή μείωση λες και είμαστε σε πόλεμο.

Η Νίκη επιδιώκει την ασφάλεια των πολιτών της Πατρίδας μας που είναι ταυτόχρονα και Ευρωπαίοι πολίτες γιατί η Ελλάδα είναι το ανατολικό σύνορο της Ευρώπης, όχι ο φτωχός συγγενής της. Είναι το τελευταίο προπύργιο της Ευρώπης και του πολιτισμού της, απέναντι στον ιμπεριαλιστή Τούρκο που μετατρέπει τις Ορθόδοξες Εκκλησιές, διαχρονικά στολίδια Παγκόσμιου πολιτισμού, σε Τζαμιά.

Η Νίκη θα προασπίσει  τον Χριστό, την Ορθόδοξη πίστη των Ελλήνων, που οδηγείται όλο και περισσότερο στο περιθώριο, χάριν της λεγόμενης πολυπολιτισμικής κοινωνίας των κρατών της Ευρώπης. Γιατί είναι κακή η διατήρηση των πολιτιστικών, πολιτισμικών, ιστορικών και θρησκευτικών χαρακτηριστικών του κάθε Έθνους που ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια της Ευρώπης;

Η Νίκη δεν υποστηρίζει τη Νέα Ψηφιακή Ταυτότητα ισοπέδωσης των Εθνών. Η Νίκη στηρίζει τη διατήρηση και την προβολή του ελληνικού πολιτισμού και ιστορίας. Μήπως η παραδοσιακή οικογένεια δεν στηρίζει τη διαφορετικότητα κάθε μέλους της; Η παραδοσιακή, ελληνική, ορθόδοξη οικογένεια που ευλόγησε ο Χριστός μας και σήμερα διώκεται από τους δήθεν Γάμους Ομοφιλοφύλων και ακόμα χειρότερα από την υιοθέτηση τέκνων από αυτούς. Δηλαδή από μια ελάχιστη μειοψηφία δικαιωματιστών. Η Οικογένεια ασθενεί σήμερα και θα ασθενεί βαθιά αύριο με την κατεύθυνση στην οποία εξωθούνται τα πράγματα. Μια ασθενής οικογένεια, όμως, οδηγεί σε μια ασθενή κοινωνία και σε μια ασθενή Πατρίδα! Η Οικογένεια για εμάς είναι το κύτταρο της κοινωνίας, είναι μια μικρή Εκκλησία, γι’ αυτό είναι ιερή! Η Οικογένεια για την Ελλάδα είναι Θεσμός, είναι θεμελιώδης Αξία και όχι απλώς ένα δικαίωμα.

Η Νίκη θέλει πραγματική ισονομία αλλά και ισοτιμία στα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Νίκη μπορεί και θέλει να ορθώσει ανάστημα στην Ευρώπη και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας μας. Η Νίκη είναι πατριωτικό, θρησκευτικό, δημοκρατικό κίνημα, γι’ αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες απανταχού να πάρουν θέση σε αυτές τις Ευρωεκλογές που αφορούν όλους μας και να μας στηρίξουν για ένα καλύτερο και πιο ασφαλές αύριο.

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Ιωάννινα

Πυρσινέλλας 1 και Ναπολέοντος Ζέρβα γωνία, (1ος όροφος), Ιωάννινα 45221

Κιλκίς

21ης Ιουνίου 205 (2ος όροφος), Κιλκίς 61100

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890

Βόλος

NAKOS CENTER, Σπ. Σπυρίδη 38, 1ος όροφος., Βόλος 38221

Σέρρες

Εμμανουήλ Ανδρόνικου 1, Σέρρες 62100