Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Χωρίς αγροτική παραγωγή θα επιζήσουμε μόνο με «μάννα» εξ ουρανού

Χωρίς αγροτική παραγωγή θα επιζήσουμε μόνο με «μάννα» εξ ουρανού

Η χώρα μας ερημοποιείται. Η ύπαιθρος, , η ραχοκοκαλιά της γεωργικής παραγωγής αδειάζει, οι μικροί και μεσαίοι  παραγωγοί μη αντέχοντας την οικονομική πίεση εγκαταλείπουν  την αγροτική εργασία.  Εξαιτίας του σοβαρού δημογραφικού προβλήματος τα χωριά ερημώνουν και όπως είναι φυσικό το επάγγελμα του αγρότη δεν προσελκύει πια τους νέους ανθρώπους..

Οι αγρότες μας στοχοποιούνται από την  πολιτική μιας  κυβέρνησης που εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα τα οποία αποκαλεί  «επενδύσεις». Εκτοπίζει τους Έλληνες αγρότες, ενώ δίνει γη (αδρανείς δημόσιες γαίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης) και ύδωρ σε μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα 600 εκατομμυρίων ευρώ για την καλλιέργεια θερμοκηπίων μεγάλης κλίμακας με εξαγωγικό προσανατολισμό. Με τέτοιου είδους κυβερνητική πολιτική πρέπει να πούμε αντίο στην αυτάρκεια .

Αντί να υπάρξει ενίσχυση της τοπικής γεωργικής παραγωγής με κίνητρα υγιούς συνεργατισμού με κάθετη οργάνωση σε κάθε περιφέρεια,

Αντί να ενισχυθούν τα προϊόντα με προστατευόμενη  Ονομασία Προέλευσης  και να δοθεί σε τοπικούς φορείς η εκμετάλλευση των αδρανών δημοσίων γαιών, είτε ως κίνητρο είτε ως παραγωγική επένδυση,

Αντί να γίνονται κινήσεις για την ανάπτυξη μιας υγιούς  αγροτικής  οικονομίας,

Γινόμαστε μάρτυρες της οικονομικής διάλυσης της πατρίδας μας από μια  κυβέρνηση που είναι απόλυτα συνεπής στο καταστροφικό της έργο , ισχυριζόμενη ψευδώς ότι  έχουμε αυτάρκεια σε τρόφιμα.

Δυστυχώς όλα λειτουργούν με κλειστά κυκλώματα (καρτέλ) όπως η  τηλεφωνία, τα δημόσια έργα, η ενέργεια, η γεωργία, τα τρόφιμα.

Θα μπορούσαμε να πούμε σχηματικά ότι η  πρωτογενής παραγωγή της  χώρας έχει «παρκάρει»  και έχει «τραβήξει χειρόφρενο». Ο «αυτόματος κυβερνητικός πιλότος» οδηγεί την χώρα στα βράχια της παγκοσμιοποίησης για να την καταντήσει χώρο Ελλαδιτών κατοίκων, αγνώστου προέλευσης.

Είναι αδήριτη η ανάγκη για ενημέρωση, οργάνωση , αντίσταση του λαού μας απέναντι σε μια  παγκόσμια δικτατορία που χρησιμοποιεί ως  τοποτηρητές τους κυβερνώντες μας.

Η εξυγίανση του  πρωτογενούς τομέα για την ΝΙΚΗ αποτελεί βασική προτεραιότητα με απώτερο στόχο την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος.  Η διατροφική αυτάρκεια του Ελληνικού λαού είναι παράγοντας εθνικής ανεξαρτησίας και επιβίωσης. Τα εξαιρετικά προϊόντα της ελληνικής γης  μπορούν να κυριαρχήσουν στις παγκόσμιες αγορές και η διατήρηση ικανού πληθυσμού μας στην ύπαιθρο αποτελεί σημαντικό θεμέλιο για την εθνική μας επιβίωση στο μέλλον.

Από την Θεματική Ομάδα του Πρωτογενούς Τομέα  

 

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Ιωάννινα

Πυρσινέλλας 1 και Ναπολέοντος Ζέρβα γωνία, (1ος όροφος), Ιωάννινα 45221

Κιλκίς

21ης Ιουνίου 205 (2ος όροφος), Κιλκίς 61100

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890

Βόλος

NAKOS CENTER, Σπ. Σπυρίδη 38, 1ος όροφος., Βόλος 38221

Σέρρες

Εμμανουήλ Ανδρόνικου 1, Σέρρες 62100