Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Συνάντηση φίλων, βουλευτών και υποψήφιων Ευρωβουλευτών της ΝΙΚΗΣ στην Τρίπολη

Συνάντηση φίλων, βουλευτών και υποψήφιων Ευρωβουλευτών της ΝΙΚΗΣ στην Τρίπολη

Τιμώντας την Τρίπολη, την πόλη των νεομαρτύρων της Ορθοδοξίας Δημητρίου και Παύλου, την πόλη όπου τον Σεπτέμβριο του 1821 με την βοήθεια Του Θεού ο Στρατηγός των Ελλήνων Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μαζί με τα παλληκάρια του πέτυχαν την περίφημη Άλωση της Τριπολιτσάς, το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ» έδωσε το παρόν εν όψει των Ευρωεκλογών.

Την Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 στο ιστορικό «Μεγάλο καφενείο» της Τριπόλεως, το οποίο είναι από τα παλαιότερα της Ελλάδος, καθότι ιδρύθηκε το 1840, στελέχη της τοπικής Κοινότητας «ΝΙΚΗΣ» Τριπόλεως συναντήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα με ορισμένους από τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές της «ΝΙΚΗΣ» και με βουλευτές του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ».

Στην πολύ όμορφη συζήτηση, η οποία γέμισε με αισιοδοξία, ελπίδα και θάρρος όλους τους παρευρισκόμενους έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και προτάσεων όχι μόνο εν όψει Ευρωεκλογών αλλά και γενικά για την παρούσα κατάσταση και το μέλλον της Ελλάδος.

Συγχρόνως έγινε παρουσίαση μερικών από τους συνολικά 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές της «ΝΙΚΗΣ», εκλεκτών προσωπικοτήτων από κάθε τάξη και ομάδα της κοινωνίας μας, τα οποία εμπνέονται και εμφορούνται από τις αρχές της Ρωμηοσύνης και της Δημοκρατίας. Πρόσωπα δηλαδή, που σέβονται και αντανακλούν με τη βιοτή τους τις ελληνορθόδοξες πνευματικές αξίες, τα πιστεύω και την μελλοντική προοπτική της ΝΙΚΗΣ στον ευρωπαϊκό πολιτικό στίβο. Πρόσωπα έτοιμα να δώσουν τις μάχες για τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Οι Υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά ήταν οι εξής :

Βλαχόπουλος Γεώργιος

Ηλιόπουλος Φώτης

Ιατρίδου Δέσποινα

Κουτρής Σταύρος

Χατζηδάκης Κωνσταντίνος

Χιωτακάκος Δημήτριος

Από την κοινοβουλευτική ομάδα της «ΝΙΚΗΣ» παρόντες ήταν ο Βρεττός Νικόλαος βουλευτή Β3’ Νοτίου Τομέα Αθηνών, ο Τσιρώνης Σπυρίδων, βουλευτής Αχαϊας και ο αντιπρόεδρος και βουλευτής Λαρίσης της ΝΙΚΗΣ Ρούντας Γεώργιος.

Όλοι μαζί, βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, παρουσίασαν τις πολιτικές τους θέσεις έμπλεες από τις αρχές της ΝΙΚΗΣ, προσηλωμένοι στα ιδανικά της άδολης φιλοπατρίας, της πίστης στο Χριστό και στους Δημοκρατικούς θεσμούς και μετέφεραν το Νικηφόρο μήνυμα του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού Επιπλέον έδωσαν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, οι οποίες τους ετέθησαν.

Το παρόν έδωσαν και δυναμικά στελέχη από τις τοπικές γραμματείες της «ΝΙΚΗΣ» Άργους και Ναυπλίου αποδεικνύοντας το πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, το οποίο διαπνέει την όλη προσπάθεια.

Την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η πολλά υποσχόμενη δυναμική Κοινότητα «ΝΙΚΗΣ» Τριπόλεως με τους αρμοδίους συντονιστές Χάϊδω Μαντζιώρη και Κωνσταντίνο Γκαργκάσουλα. Να σημειωθεί, ότι οφείλουμε ευχαριστώ στο «Μεγάλο καφενείο» Τριπόλεως για την ευγενέστατη φιλοξενία.











Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890