Ανοικτή εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ Ανατολικής Αττικής στον Ωρωπό (απολογιστικό)

Ανοικτή εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ Ανατολικής Αττικής στον Ωρωπό (απολογιστικό)

Σε μία πολυπληθή συγκέντρωση Φίλοι και Μέλη της ΝΙΚΗΣ συναντήθηκαν στις 13 Ιουλίου 2022, στο ATLANTIS Club στη Σκάλα Ωρωπού. Έδωσαν το παρών με δυναμικές ομιλίες ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός (Δάσκαλος- θεολόγος- συγγραφέας), καθώς και άλλοι τέσσερις ομιλητές-στελέχη:

  • Δημήτρης Χιωτακάκος | Δρ Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Σύμβουλος Επιχειρήσεων 
  • Αθανάσιος Τσουγανάτος | Υποστράτηγος ε.α 
  • Αναστάσιος Οικονομόπουλος | Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
  • Κωνσταντίνος Τζιαλλήλας | Μεσίτης ακινήτων, Φιλόλογος

Στην αρχική εισήγηση της βραδιάς ο κ. Δημήτρης Χιωτακάκος αναφέρθηκε στο μεγάλο θέμα της κατάργησης της κομματοκρατίας, μια θέση η οποία διαφοροποιεί τη ΝΙΚΗ περισσότερο από κάθε άλλη πολιτική κίνηση έως σήμερα. Ανέλυσε την επικαιρότητα  των τελευταίων 30 ημερών αναδεικνύοντας την άμεση ανάγκη να απαλλαγούμε από το ανθελληνικό σύστημα που μας κυβερνά.

O κ. Αθανάσιος Τσουγανάτος παρουσίασε τους λόγους για τους οποίους κάποιος θα πρέπει να στηρίξει τη ΝΙΚΗ τονίζοντας ότι τα Εθνικά θέματα επιτάσσουν αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Η επόμενη  εισήγηση από τον κ. Αναστάσιο Οικονομόπουλο, αφορούσε στην δυνατότητα συνύπαρξης ηθικής και πολιτικής, τονίζοντας ότι η βουλευτική θητεία δεν είναι προνόμιο αλλά οικειοθελής προσφορά υπηρεσιών στον λαό και στην πατρίδα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Τζιαλλήλας έκανε εκτενή αναφορά στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, και παρουσίασε την πολιτική της ΝΙΚΗΣ για τρεις κατηγορίες συμπολιτών μας: τους πάσχοντες από τη νόσο του διαβήτη, τις μητέρες και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες όπως συνηθίζεται να λέμε ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για  Άτομα με Ειδικές Ικανότητες.

Την εκδήλωση έκλεισε με μια ακόμη φλογερή ομιλία ο πρόεδρος του Κινήματος κ. Δημήτριος Νατσιός. Κατακεραύνωσε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Περαιτέρω αναφέρθηκε στους πραγματικούς μηχανισμούς που καταστρέφουν την πατρίδα μας μολύνοντας την Παιδεία και διαβρώνοντας τον θεσμό της Οικογένειας. Έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα  ότι η ΝΙΚΗ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας, που εγγυάται την ενότητα όλων των Ελλήνων, αφού έχει συλλογική ηγεσία και ξεκάθαρο αντικειμενικό σκοπό, την κατάργηση της κομματοκρατίας.