Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

«Θα είμαστε πάντα απέναντι να καυτηριάζουμε τα κακώς κείμενα και τα κακά υποκείμενα»

«Θα είμαστε πάντα απέναντι να καυτηριάζουμε τα κακώς κείμενα και τα κακά υποκείμενα»

Το Ν. Σερρών επισκέφθηκε το Σάββατο 4/11 ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δ. Νατσιός, με αφορμή την επιστημονική, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : «Φακέλωμα του πολίτη» οι νέες ταυτότητες, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Φίλιππος Ξενία.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Νατσιός, μαζί με τους Δημήτρη Χιωτακάκο, Δρ Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, επικεφαλής της θεματικής ομάδας ψηφιακής διακυβέρνησης της ΝΙΚΗΣ  και Βασίλη Δανδίκα υποψήφιο του κόμματος στον νομό Σερρών, συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο στο μητροπολιτικό Μέγαρο, προκειμένου να πάρουν την ευχή του. Ο Σεβασμιότατος υποδέχθηκε με αγάπη τα στελέχη της ΝΙΚΗΣ, τα οποία του ζήτησαν συμβουλές για την παρουσία τους στη Βουλή και το πώς πρέπει να πολιτεύεται ένας σύγχρονος πολιτικός υπό το πρίσμα της παράδοσης.

Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών όπου παρέστησαν στην  υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας προκειμένου να προσκυνήσουν στη Χάρη της.

«Οι νέες ταυτότητες είναι μια κάρτα του πολίτη, κάρτα διακυβέρνησης που ουσιαστικά βάλλει ευθέως κατά των ανθρωπίνων ελευθεριών» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ μετά την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης εκδήλωσης για τις νέες ταυτότητες που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία παρουσία εκατοντάδων φίλων της ΝΙΚΗΣ.

«Δεν είναι θέμα φακελώματος, είναι θέμα περιορισμού και καταστρατήγησης του ανθρωπίνου προσώπου. Όταν όλα τα προσωπικά σου στοιχεία συγκεντρώνονται σε έναν προσωπικό αριθμό,  σου προκαλεί τρόμο. Η κυβέρνηση ουσιαστικά κορόιδεψε το λαό, έχουμε προϊόντος του χρόνου μια τακτική που μας οδηγεί στην κάρτα του πολίτη, που σημαίνει    περιορισμός της ελευθερίας του ανθρώπου. Οφείλουμε να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας και η οποία αν και ποινικοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια συνίσταται από τρία μέρη: το σεβασμό στον ιερό θεσμό της οικογένειας, το σεβασμό και την αγάπη στην Εκκλησία του Χριστού και την άδολη φιλοπατρία. Ο άνθρωπος που αγαπάει την πατρίδα του σέβεται και τις πατρίδες όλου του κόσμου» τόνισε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα του πολέμου στη Μέση Ανατολή ο κ. Νατσιός επισήμανε: «Ζούμε δύσκολες εποχές, διακυβεύεται στους Αγίους Τόπους , στην Παλαιστίνη , στη Γάζα και στο Ισραήλ η παγκόσμια ειρήνη. Ως ΝΙΚΗ, έχουμε πει πολλές φορές ότι όταν υπάρχουν εκατέρωθεν παιδιά θύματα δεν έχεις το δικαίωμα να πάρεις το μέρος κανενός, είμαστε με τη ειρήνη» είπε, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και στη μεγάλη δοκιμασία της ακρίβειας που βιώνει η πατρίδα μας : «Μας βασανίζει  μια πάρα πολύ μεγάλη κρίση, ακρίβεια, κόκκινα δάνεια, λαθρομετανάστευση, ανεργία, ένα εκατομμύριο Ελληνόπουλα στο εξωτερικό. Ας μην χάνουμε το κουράγιο μας , θα ξαναβρούμε τη περπατησιά μας» .

Ο κ. Νατσιός, ρωτήθηκε και για τα προβλήματα που υπάρχουν στα θέματα της υγείας αλλά και στις ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία:

«Σε νομοσχέδιο που σχετιζόταν με την υγεία, βουλευτές από όλη την Ελλάδα, συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι ανέφεραν συνεχώς προβλήματα στο νοσοκομείο  από το νομό από όπου κατάγονται .Δεν υπάρχει νοσοκομείο στη χώρα ιδίως τα επαρχιακά που να μην υπάρχει έλλειψη γιατρών, βιώνουμε μια κατάσταση στα όρια της διάλυσης» είπε.

Κλείνοντας ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ υπογράμμισε: «Έχουμε μία ανάλγητη κυβέρνηση , την οποία την ενδιαφέρει μόνο η εικόνα προς τα έξω . Ενώ τη πρώτη 4ετία φοβόταν  το λαό , στη δεύτερη 4ετία φοβάται ο λαός την κυβέρνηση, κάτι που σταδιακά θα την οδηγήσει στην έξοδό της» δήλωσε και ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστούμε με ανθρώπους που οδηγούν σε αυτά τα τρομερά προβλήματα το λαό μας ,τόσο σε κοινωνικά θέματα, όσο και στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών όπου προεκλογικά είχε τάξει ότι θα το επανεξετάσει, και όχι μόνο αυτό. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ωθεί τα Σκόπια και στην Ε.Ε χωρίς ούτε έναν αστερίσκο.  Θα είμαστε πάντα απέναντι να καυτηριάζουμε τα κακώς κείμενα και τα κακά υποκείμενα».

 

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890