Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού από την Τοπική Κοινότητα της Πάτρας

Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού από την Τοπική Κοινότητα της Πάτρας

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων της «Αγοράς Αργύρη», πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Τομέας Γυναικών της Τοπικής Κοινότητας Πατρών, του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν: 1) Ο Ιωάννης Χαβελές (MD, PhD), χειρουργός μαστού, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Καρκίνος του μαστού: Η μάχη που κερδίζουμε». 2) Η Θεοφανία Κοντοσώρου, ψυχολόγος, με θέμα ομιλίας: «Όταν η ασθένεια μας χτυπά την πόρτα» και 3) ο Γεώργιος Γασπαρινάτος, διαιτολόγος – διατροφολόγος, οποίος ανέλυσε το θέμα: «Η διατροφή ως μέσο πρόληψης για την εμφάνιση του καρκίνου».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη: Η Κατερίνα Κωστή, ταμίας του Συλλόγου γυναικών με καρκίνο μαστού "Άλμα Ζωής" Νομού Αχαΐας και η Ανδριανή Κακογιάννη, η οποία απήγγειλε δική της ποιητική δημιουργία. Τέλος η μικτή χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Τσουκαλεΐκων, με μαέστρο τη Δέσποινα Γραβάνη, απέδωσε μελωδικά τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών, ενώ στην εκδήλωση υπήρχαν πίνακες ζωγραφικής από έργα καλλιτεχνών του patra starts crafting και του «πάρτυ» καλλιτεχνικού εργαστηρίου.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Μαρία Χρονοπούλου, εκπρόσωπος του Τομέα Γυναικών της ΝΙΚΗΣ, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΙΚΗΣ, Σπυρίδων Τσιρώνης και η βουλευτής του Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, Ασπασία Κουρουπάκη.

Η εκδήλωση στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία και το ακροατήριο, το οποίο γέμισε την αίθουσα, παρακολούθησε την ημερίδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συγκίνηση.

 

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ
Τοπική Κοινότητα Πάτρας

 

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890