Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Νομοθετική παρέμβαση της ΝΙΚΗΣ για τα κόκκινα δάνεια!

Νομοθετική παρέμβαση της ΝΙΚΗΣ για τα κόκκινα δάνεια!

Η ΝΙΚΗ για άλλη μία φορά αποδεικνύει την υπεύθυνη παρουσία της στο Κοινοβούλιο και το λαϊκό - κοινωνικό πρόσωπό της λαμβάνοντας νομοθετική πρωτοβουλία για το τεράστιο κοινωνικό θέμα των κόκκινων στεγαστικών δανείων.

Κατατέθηκε από τη ΝΙΚΗ πρόταση νόμου σύμφωνα με την οποία θα μπορούν οι δανειολήπτες να αγοράσουν το δάνείο τους από το fund στην τιμή που που αυτό το αγόρασε, πλέον ενός νομίμου και προβλεπόμενου από την Κοινοτική Νομοθεσία κέρδους ώστε να μην υπάρχουν ακυρότητες στην εξαγορά του δανείου. Η πρόταση νόμου είναι απολύτως ρεαλιστική και ελεγμένη ώστε να αποτελεί μια υπεύθυνη και χωρίς λαϊκίστικους ενυπωσιασμούς πρόταση διεξόδου από αυτό το τόσο άδικο καθεστώς στο οποίο έχει περιέλθει μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού Λαού. Καλούμε τα κοινοβουλευτικά κόμματα να υποστηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία. Η ΝΙΚΗ δεν διεκδικεί την κηδεμονία αυτής της πρότασης και το μόνο ενδιαφέρον της είναι να μπει ένα τέρμα σε αυτό το κοινωνικό δράμα που βασανίζει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Με την ψήφιση του νόμου θα μπορέσουν να σταματήσουν άμεσα χιλιάδες πλειστηριασμοί και να ανασάνουν οι αντίστοιχες οικογένειες.

Η πρόταση νόμου της ΝΙΚΗΣ έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Βουλής όπου θα βρείτε:

- Την πρόταση νόμου (πατήστε εδώ)

- Την αιτιολογική έκθεση (πατήστε εδώ)

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890