Μεγαλειώδης κινητοποίηση της Νεολαίας ΝΙΚΗΣ σε εικοσιτρεις πόλεις ανά την Ελλάδα!

Μεγαλειώδης κινητοποίηση της Νεολαίας ΝΙΚΗΣ σε εικοσιτρεις πόλεις ανά την Ελλάδα!

Πισοδέρι, 17 Ιουνίου 2018: 4 χρόνια μετά, θυμόμαστε ή κοιμόμαστε;

  • Τέσσερα χρόνια μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, η κινητοποίηση της Νεολαίας ΝΙΚΗΣ με αφίσες και έντυπα σε εικοσιτρείς πόλεις ανά την Ελλάδα, αποδεικνύει ότι ο Λαός μας και θυμάται και αντιστέκεται! 
  • Η φωνή της αλήθειας για τη Μακεδονία μας ενσωματώθηκε σε ένα video και παρουσιάστηκε με χειμαρρώδεις ομιλίες του Προέδρου και εκπροσώπων της Ομαιχμίας και της Νεολαίας της ΝΙΚΗΣ με γενικό θέμα: «Ζήσαμε τη Μεγάλη Παρασκευή της Μακεδονίας μας. Να ζήσουμε και την Ανάσταση της». 
  • Τέσσερα χρόνια μονομερούς εφαρμογής της συνθήκης των Πρεσπών από την Ελλάδα αποδεικνύουν την διπλωματική αποτυχία της συνθήκης. Δεν έχει υπάρξει κανένα ορατό όφελος στην πατρίδα μας, παρά ακόμη περισσότερη ζημία. Η απόδοση ευθυνών στις τότε και νυν κυβερνήσεις παραμένει ζητούμενο.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  1. Κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, που παρέδωσε σε ξένα χέρια την ψυχή της Μακεδονίας μας, ενώ είχε βρει σύσσωμο τον ελληνικό Λαό αντίθετο. Ό,τι γράφεται με αίμα, δεν ξεγράφεται με το μελάνι μιας υπογραφής!
  2. Αποκατάσταση των καλών διπλωματικών σχέσεων στη βάση της ιστορικής αλήθειας και του εθνικού συμφέροντος. Απαιτείται όνομα σαφές και δίκαιο, όπως Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία, καθώς και εξωτερική πολιτική που να μπορεί να αντιληφθεί την Ορθοδοξία ως το μόνο σοβαρό ανάχωμα στο τόξο τουρκικής επιρροής στα Βαλκάνια.
  3. Παροχή διπλής υπηκοότητας στους 100.000 γηγενείς Έλληνες των Σκοπίων, παρέχοντάς τους την προστασία και την αναγνώριση που τους αρμόζει.

Η ΝΙΚΗ εκφράζει τη συνείδηση του ελληνικού Λαού. Το όνομα της Μακεδονίας μας είναι η ψυχή μας. Η Νεολαία της ΝΙΚΗΣ θα θυμάται για πάντα. Δείτε την αφίσα της Νεολαίας του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, που έκανε την εμφάνισή της σε ΕΙΚΟΣΙΤΡΕΙΣ πόλεις ανά την Ελλάδα, καθώς και ενδεικτικές φωτογραφίες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΓΡΕΒΕΝΑ

ΒΟΛΟΣ

ΝΑΟΥΣΑ

ΒΕΡΟΙΑ

ΑΘΗΝΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΜΑΛΓΑΡΑ

ΠΑΤΡΑ

ΚΑΒΑΛΑ

ΣΚΥΔΡΑ

ΑΡΙΔΑΙΑ


ΕΔΕΣΣΑ

ΚΟΖΑΝΗ