Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Επιστολή Νίκου Αναδιώτη προς τα μέλη της ΝΙΚΗΣ

Επιστολή Νίκου Αναδιώτη προς τα μέλη της ΝΙΚΗΣ

Αγαπητά μέλη της ΝΙΚΗΣ,

μου μεταφέρθηκε ότι δημιουργήθηκε ζήτημα στο Κίνημα με την απουσία μου από την ψηφοφορία που διενεργήθηκε την Πέμπτη 19/09 για το ψήφισμα για την οικονομική και στρατιωτική ενίσχυση στην Ουκρανία άνευ όρων και προϋποθέσεων.

Ομολογώ ότι λυπήθηκα για την έκταση που πήρε το ζήτημα και οφείλω να σας ενημερώσω για μερικά πράγματα για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

Κατ’ αρχάς σημειώνω ότι η θέση μου για το ζήτημα είναι αδιαμφισβήτητα ξεκάθαρη. Αυτό πιστοποιείται τόσο από το βίντεο και τη δήλωσή μου που δημοσίευσα ήδη από την Τρίτη 17/09 για το θέμα, όσο και από παλιότερες δηλώσεις μου. Έχω καταστήσει ξεκάθαρο ότι η θέση μου, η οποία είναι σε απόλυτη ταύτιση με την θέση της ΝΙΚΗΣ, είναι ότι πρέπει να επέλθει η ειρήνη στην περιοχή και αυτό δεν γίνεται αποστέλλοντας όπλα στην Ουκρανία. Πρέπει να αποτρέψουμε ένα πιθανό πυρηνικό ολοκαύτωμα και να μπει ένα τέλος στα βάσανα των Ελλήνων της περιοχής που υποφέρουν και είναι υπό διωγμό.

Αυτή ήταν η θέση μου και για το ψήφισμα που ήλθε προς ψήφιση. Όμως, δυστυχώς λίγο πριν την ψηφοφορία ενημερώθηκα από συνεργάτιδά μου ότι είχαν αλλάξει τα δρομολόγια των αεροπορικών πτήσεων και έπρεπε να φύγω εκτάκτως, όπως έκαναν και άλλοι Έλληνες και Κύπριοι συνάδελφοι. Μετά απ’ αυτό προσπαθήσαμε να βρούμε μια λύση με την αεροπορική εταιρεία για το πρόβλημα της πτήσης, γιατί συνέπιπτε με την ώρα της ψηφοφορίας στο Στρασβούργο. Αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα του ζητήματος  και έχω ενημερωθεί σχετικά με  τις εναλλακτικές πτήσεις, ώστε να μην προκύψει παρόμοιο πρόβλημα και απέχω από σημαντικές ψηφοφορίες. Αυτός και μόνο αυτός ήταν ο λόγος της απουσίας μου. Θα το διαπιστώσετε εάν ξανατεθεί παρόμοιο ζήτημα.       

Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που μπορεί να προκλήθηκε από το γεγονός και να είστε σίγουροι ότι θα δώσω τον καλύτερό εαυτό μου για να υπερασπιστώ τις αξίες μας και τις αρχές μας στο ευρωκοινοβούλιο και θα δώσω τη μάχη μου ώστε η ΝΙΚΗ να έχει την παρουσία και την προβολή που της αξίζει.  

 

Με εκτίμηση,

 

Νίκος Αναδιώτης

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Ιωάννινα

Πυρσινέλλας 1 και Ναπολέοντος Ζέρβα γωνία, (1ος όροφος), Ιωάννινα 45221

Κιλκίς

21ης Ιουνίου 205 (2ος όροφος), Κιλκίς 61100

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890

Βόλος

NAKOS CENTER, Σπ. Σπυρίδη 38, 1ος όροφος., Βόλος 38221

Σέρρες

Εμμανουήλ Ανδρόνικου 1, Σέρρες 62100