Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Προχωρούμε ακάθεκτοι με στόχο τη Νίκη στις νέες εκλογές!

Προχωρούμε ακάθεκτοι με στόχο τη Νίκη στις νέες εκλογές!

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ έδωσε αξιοπρεπώς την εκλογική μάχη, χωρίς προβολή από τα μεγάλα ΜΜΕ πλην της αρνητικής, χωρίς μεγάλους οικονομικούς πόρους, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς ή σχετική εκλογική εμπειρία.

Η αγάπη του κόσμου που περιέβαλε τον αγώνα της ΝΙΚΗΣ ήταν συγκινητική. Φίλοι μας από όλες τις μεριές της Ελλάδας κινητοποιήθηκαν από φιλότιμο, Ενδιαφέρθηκαν να μας ενημερώσουν για σκόπιμες ελλείψεις ψηφοδελτίων σε εκατοντάδες εκλογικά τμήματα. Έσπευσαν να κινητοποιήσουν Δήμους οι οποίοι «ξέχασαν» στις αποθήκες τους τα ψηφοδέλτιά μας. Προσφέρθηκαν εθελοντικά να αναπληρώσουν ψηφοδέλτια της ΝΙΚΗΣ εκεί που δεν υπήρχαν. Αντιστάθηκαν στην παραβατική συμπεριφορά δικαστικών αντιπροσώπων, οι οποίοι παρότρυναν «ψηφίστε κάτι άλλο», ως δήθεν λύση στην απουσία ψηφοδελτίων μας. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλον τον κόσμο που μας στήριξε, και τους υποσχόμαστε ότι θα πολεμήσουμε με περισσότερη δύναμη για την γλυκιά πατρίδα μας.

Η ΝΙΚΗ με την πρωτοφανή δυναμική της θα είναι ΠΑΡΟΥΣΑ στις ερχόμενες εκλογές, διεκδικώντας με την δύναμη του απλού λαού να εμποδίσει τη ΝΔ από την επίτευξη αυτοδυναμίας σε επίπεδα που θα της επιτρέψουν να τροποποιήσει ανενόχλητη το Σύνταγμα, εις βάρος των ιδανικών του Γένους μας. Έχουμε επανειλημμένα και ξεκάθαρα δεσμευτεί ότι ΔΕΝ θα συνεργαστούμε με κανένα κόμμα από εκείνα που ζημίωσαν και ζημιώνουν την πατρίδα μας με τις πράξεις ή την σιωπή τους (ενδεικτικά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ). 

Καλούμε κάθε καλοπροαίρετο Έλληνα πατριώτη, που υπέμεινε τον οχετό λάσπης και συκοφαντίας εναντίον της ΝΙΚΗΣ από διάφορους πολιτικούς και τους δημοσιογραφούντες δορυφόρους αυτών, να χαλυβδώσει την εμπιστοσύνη του στη ΝΙΚΗ και να συστρατευθεί μαζί μας στις ερχόμενες εκλογές, για τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.

Καλούμε και όσους επέλεξαν αποχή, νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα απαξιώσουν το πολιτικό σύστημα, να προβληματιστούν εκ νέου. Κανείς δεν έδωσε σημασία στην τεράστια αποχή που είναι η σιωπηρή πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Η αποχή οδήγησε το κυβερνών κόμμα να πανηγυρίζει και να θριαμβολογεί ανενόχλητο, όπως άλλωστε συνέβη και σε πολλές προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Η ΝΙΚΗ αναδείχθηκε ως η μόνη αξιόπιστη πατριωτική φωνή που μπορεί να ανακόψει τις ύποπτες συνταγματικές μεταρρυθμίσεις, τις οποίες σχεδιάζει η ΝΔ. Ο στόχος είναι κοινός και ο αγώνας ιερός.

Το ταξίδι της ΝΙΚΗΣ μας μόλις ξεκίνησε!

Οι υποψήφιοι της ΝΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές 2024

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890