Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Υπερασπιζόμαστε την ιερότητα της παραδοσιακής οικογένειας

Υπερασπιζόμαστε την ιερότητα της παραδοσιακής οικογένειας

Για τη ΝΙΚΗ, μόνη αποδεκτή θεσμοθετημένη συμβίωση είναι ο γάμος μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Η παραδοσιακή πυρηνική οικογένεια χαλυβδώνει ισορροπημένους χαρακτήρες και ελευθερώνει τις παιδικές ψυχές. Το Ευαγγέλιο και οι Άγιοί μας, ο παγκόσμιος πολιτισμός, η ηθική και πνευματική μας συνείδηση, η φυσική βιολογία, οι αδέσμευτες από συμφέροντα κοινωνικές επιστήμες, το Σύνταγμα και ο νομικός μας πολιτισμός, λένε ακριβώς αυτό.

Ακούσαμε τον πρωθυπουργό στις 10/1/24 να εκστομίζει κούφια αγαπολογία, μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέμματα, ώστε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα περί «γάμων» ομοφυλοφίλων και υιοθεσιών από ομοφυλόφιλους. Για την δακρύβρεχτη υποκρισία αυτή θα επανέλθουμε αναλυτικά.

Ακούσαμε για δικαιώματα όσων ήδη σήμερα παραβιάζουν τον νόμο με πονηρία, αλλά όχι για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των παιδιών που δικαιούνται την αθωότητά τους και το μεγάλωμα με πατέρα και μητέρα.

Δυστυχώς, η «ισχυρή παρέα» έχει παράδοση στον ροζ ολοκληρωτισμό και στο μαγάρισμα παιδικών ψυχών – όχι μόνο μέσα στις σχολικές αίθουσες, όπως έχουμε καταδείξει, αλλά και έξω από αυτές, με αδημοσίευτες λίστες πελατών για 12χρονα κορίτσια και με ...αξιότιμους παιδεραστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Προτείναμε δημοψήφισμα, ώστε να φανεί καθαρά η παγερή αδιαφορία της αλαζονικής και διεφθαρμένης αυτής κυβέρνησης απέναντι στις αξίες του απλού ελληνικού λαού. Όμως, αληθινά, η ιερότητα της οικογένειας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Η ΝΙΚΗ, που είναι η φωνή της συνείδησης του ελληνικού λαού, θα είναι ανυποχώρητη στον αγώνα της να αποκαταστήσει το κύρος και να προστατεύσει την ιερότητα της παραδοσιακής οικογένειας.

Πληροφορούμε τον πρωθυπουργό ότι, ακόμη και αν βρει περισσότερους από 150 προδότες της συνείδησης του ελληνικού λαού (δεν είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο, το βιώσαμε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια), η ΝΙΚΗ θα αγωνίζεται έως ότου ακυρώσει όλα τα νομοθετικά αίσχη (τα προκείμενα αλλά και πολλά προηγούμενα) ώστε να αποκαταστήσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την παραδοσιακή οικογένεια, την ψυχή των παιδιών μας. «Γιατί, αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα.»

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890