Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Άγνοια ή κρυφή ατζέντα;

Άγνοια ή κρυφή ατζέντα;

Την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024, παρακολουθήσαμε τον κ. Παύλο Μαρινάκη, να εμφανίζεται περισσότερο ως εκπρόσωπος  της Εκκλησίας, παρά ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και να δηλώνει ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμάρτημα και πως όσοι διατυπώνουν τέτοιες απόψεις δεν εκπροσωπούν ούτε τους πιστούς, ούτε την Εκκλησία συνολικά.

Επειδή σύμφωνα με τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά ένα είδος αθεΐας είναι το να σιωπά κανείς, όταν η διδασκαλία της Εκκλησίας μας διαστρέφεται και βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα, αν και αποφεύγω να ομιλώ θεολογικά από τη θέση του Βουλευτή, θεωρώ καθήκον μου ως Ορθόδοξος Χριστιανός, να σχολιάσω τις κακόδοξες δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

Είναι μια δήλωση που προσβάλλει με ιταμό τρόπο τα αισθήματα και τα πιστεύω του Ελληνικού Λαού. Ο Λαός μας έχει ταυτότητα, κύριο στοιχείο της οποίας είναι η Ορθόδοξη Πίστη. Αυτή η Πίστη εκφράζεται στα θεόπνευστα βιβλία της Αγίας Γραφής και στα συγγράμματα των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας, όπου με ξεκάθαρο τρόπο διδάσκεται ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. Ενδεικτικά αναφέρουμε τρία χωρία της Καινής Διαθήκης: Προς Ρωμαίους  α΄ 18-32, Α’ Προς Κορινθίους  στ’ 9-20, Α’ Προς Τιμόθεον α’ 7-10.

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι της Κυβέρνησης ή δεν γνωρίζουν ποιον λαό κυβερνούν, γιατί είναι ξένοι προς αυτόν, ή γνωρίζουν πολύ καλά αλλά έχουν πρόγραμμα, το οποίο θέλουν να εφαρμόσουν, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Μαρινάκης. Δηλαδή υπηρετούν αλλότρια σχέδια και συμφέροντα,  καταστροφικά για την ελληνική κοινωνία, τα οποία προεκλογικά απέκρυψαν.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό και τα μέλη της Κυβέρνησης να πάρουν θέση για τις ανορθόδοξες δηλώσεις του κ. Π. Μαρινάκη.

 

Με εκτίμηση,

Σπυρίδων Τσιρώνης

Βουλευτής Αχαΐας Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890