Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Ηχηρό «ΟΧΙ» από το Σύνταγμα για τους «γάμους» και τις υιοθεσίες ομοφυλοφίλων!

Ηχηρό «ΟΧΙ» από το Σύνταγμα για τους «γάμους» και τις υιοθεσίες ομοφυλοφίλων!

Δυναμικό «παρών» έδωσε η ΝΙΚΗ στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής 11/2/24 στην πλατεία Συντάγματος, ενἀντια στον επαπειλούμενο νόμο για τον «γάμο» και τις υιοθεσίες από ομοφυλόφιλους.

Σε μία κατάμεστη πλατεία Συντάγματος, κλήρος και λαός ενωμένοι, εκπρόσωποι του Αγίου Όρους και πολλών μονών, οικογενειάρχες, νέοι και πολίτες κάθε ηλικίας, παρά την απειλή της βροχής και τους εκφοβισμούς αντισυγκέντρωσης ακραίων χριστιανοφοβικών στοιχείων ΛΟΑΤΚΙ, διατράνωσαν την προσήλωσή τους στις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας και της μητρότητας που, σύμφωνα με το Σύνταγμα, θεμελιώνουν την συντήρηση και προαγωγή του Έθνους.

Με χείμαρρο επιχειρημάτων μέσα από την πίστη, την παράδοση, τη νομοθεσία αλλά και την επιστήμη, οι προσκεκλημένοι ομιλητές κατέθεσαν ομολογία πίστεως στις αξίες της Ρωμιοσύνης, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στο αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα. Ταυτόχρονα, στηλίτευσαν την αντισυνταγματική, ανήθικη και φαρισαϊκή προσπάθεια, εκ μέρους της κυβέρνησης και των λόμπι δικαιωματισμού, να επιβληθεί το αφύσικο ως φυσικό και να θεσμοθετηθεί η εκτροπή. Η ανατροπή και αποϊεροποίηση του θεσμού της οικογένειας δεν διχάζει μόνο τον ελληνικό λαό, αλλά και δημιουργεί δεδομένα καταστροφικά για τις μελλοντικές γενεές.

Σε μία συγκινητική ομιλία, ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός, που ήταν ο μόνος πρόεδρος κοινοβουλευτικού κόμματος που επισφράγισε με την παρουσία του την υποστήριξη της εκδήλωσης, δεσμεύτηκε ότι η ΝΙΚΗ δεν θα μείνει απλώς στην καταψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή, αλλά θα εγείρει ένσταση αντισυνταγματικότητας και θα αξιοποιήσει κάθε νόμιμο μέσον, από τα δικαστήρια ως το «άγιο πεζοδρόμιο», ώστε η ΝΙΚΗ να επιτύχει την τελική κατάρριψη του επιχειρούμενου νομοθετήματος.

Το συλλαλητήριο πλαισιώθηκε από χιλιάδες ένθερμους φίλους, μέλη, πολιτευτές, στελέχη και βουλευτές της ΝΙΚΗΣ, και με τη δυναμική παρουσία της Νεολαίας ΝΙΚΗΣ, η οποία έδινε τον παλμό σε όλη την εκδήλωση. 

Πλειάδα χριστιανικών σωματείων, συλλόγων και προσωπικοτήτων χαιρέτισαν την εκδήλωση, στην οποία τόσο οι κεντρικές ομιλίες, όσο και οι επίσημες ανακοινώσεις της Ιεράς Συνόδου και της Διπλής Ιεράς Συνάξεως του Αγίου Όρους, έδωσαν το στίγμα του Ελληνορθόδοξου τρόπου σκέψης και ζωής, το οποίο συμπυκνώθηκε σε ψήφισμα που κατατέθηκε στη Βουλή. Για περισσότερες από πέντε ώρες, ακούραστος ο ελληνικός λαός επισφράγισε το πέρας της ειρηνικής εκδήλωσης όπως εξάλλου την είχε ξεκινήσει, ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και το «Τη Υπερμάχω».

Η ΝΙΚΗ συνεχίζει τον αγώνα για την προάσπιση της παραδοσιακής οικογένειας και το δικαίωμα των παιδιών να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα.

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890