Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Κοινοβουλευτικό Έργο

Tα προβλήματα του ΚΕΤΧ Πάτρας

Tα προβλήματα του ΚΕΤΧ Πάτρας

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 ο Βουλευτής Αχαΐας του Δημοκρατικού Πατριωτικού  Κινήματος ΝΙΚΗ, Σπυρίδων Τσιρώνης, απηύθυνε επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας με θέμα: «Προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.) στην Πάτρα».

Στην πρωτολογία του ο κ. Τσιρώνης, αφού αρχικά παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους το Κ.Ε.ΤΧ. δίκαια αποκαλείται «η καρδιά του Τεχνικού Σώματος», στη συνέχεια αναφέρθηκε στα κυριότερα προβλήματα λειτουργίας του, που είναι περιληπτικώς τα εξής:

  • Η κάλυψη κενών οργανικών θέσεων πολιτικού προσωπικού.
  • Η αύξηση της χρηματοδότησης της Μονάδας, με ιδιαίτερη έμφαση στα σχολεία εκπαίδευσης.
  • Η άμεση υλοποίηση εργασιών απομάκρυνσης αμιάντου και προϊόντων του από τα κτήρια και τις εγκαταστάσεις στο στρατόπεδο του ΚΕΤΧ.
  • Η άμεση υλοποίηση προηγούμενων υποσχέσεων της πολιτικής ηγεσίας για την αναβάθμιση του ΚΕΤΧ σε Διακλαδικό Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στη δευτερολογία του ο Βουλευτής της ΝΙΚΗΣ ανέλυσε έτι περισσότερο στον Υπουργό τις συνέπειες από τη μη υλοποίηση των ανωτέρω αιτημάτων και, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, κατήγγειλε την Κυβέρνηση ότι με την τεχνική της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης δεν διστάζει να βάλει χέρι και στην Άμυνα της χώρας, όπως έκανε με την Υγεία και την Παιδεία.

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890