Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Κοινοβουλευτικό Έργο

Η ΝΙΚΗ θα σταθεί εμπόδιο στις νέες προδοσίες τύπου Πρεσπών

Η ΝΙΚΗ θα σταθεί εμπόδιο στις νέες προδοσίες τύπου Πρεσπών

Πλήττονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας όπως ακριβώς είχε οραματιστεί ο καταστροφέας του ελληνισμού Χένρι Κίσινγκερ. Με τις σύγχρονες εθνικές μειοδοσίες στην πράξη ακυρώνεται η επανάσταση του 1821.

Θα επισκεφθεί σε λίγες μέρες την πατρίδα μας ο ανεπιθύμητος Εrντογάν που με τις προκλητικές δηλώσεις του, τις οποίες δυστυχώς έχουμε συνηθίσει, παραβιάζει όλο το διεθνές δίκαιο. Σε λίγα χρόνια οι Τούρκοι θα κάνουν τους Έλληνες να σκέφτονται σαν Τούρκοι και αυτή θα είναι η μεγαλύτερή μας ήττα. Καταγγέλλουμε την πολιτική του κατευνασμού που οδηγεί πάντα σε εθνικές συμφορές.
Η χρυσή εποχή του χρηματιστηρίου και των Ολυμπιακών Aγώνων ήταν μία επίπλαστη οικονομική συγκυρία μία πυγολαμπίδα που κατέρρευσε παταγωδώς.
Με ηθικούς αυτουργούς τις τράπεζες και τις μνημονιακές κυβερνήσεις τα δάνεια πουλήθηκαν ως προϊόν κερδοσκοπίας στα ξένα funds αδιαφορώντας για την απώλεια του κοινωνικού αγαθού της στέγασης και της υγιούς επιχειρηματικότητας.
Με τη θέσπιση του υπερταμείου άρχισε η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας , ενώ με το σχέδιο των κόκκινων δανείων, μεγάλο μέρος της ιδιωτικής περιουσίας θα το υφαρπάξουν τα ξένα συμφέροντα.
Η ΝΙΚΗ ζητά από την κυβέρνηση να προστατέψει τους δανειολήπτες με γενναίο κούρεμα του δανείου ακόμα και με ολική διαγραφή για να μην βρεθούμε μπροστά σε ένα μαζικό κύμα πλειστηριασμών το οποίο θα οδηγήσει εκατομμύρια Έλληνες στην απόγνωση και θα επιφέρει την ολική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας.

Ομιλία του Δημήτρη Νατσιού, προέδρου της ΝΙΚΗΣ, στην ολομέλεια της Βουλής για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών "Δάνεια, διαφάνεια, ανταγωνισμός ,προστασία των ευάλωτων" (1/12/2023).

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890