Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Τσαρούχα Ζωή

Τσαρούχα ΖωήΤσαρούχα Ζωή
Φιλόλογος, π. Διοικητικό μέλος του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ελλάδας

Η Ελλάδα συρρικνώνεται και η ζωή των Ελλήνων υποβαθμίζεται συστηματικά.
Σε μια Ευρώπη που στραγγαλίζεται από το Ισλάμ, η ακρίβεια στα τρόφιμα αλλά και στην ενέργεια οδηγεί σε αδιέξοδο το μέσο Έλληνα και τον συνταξιούχο, διεκδικούμε τα δικαιώματα και την στήριξη της Οικογένειας και επιζητούμε ευρωπαίκές πολιτικές που θα ενδυναμώσουν τον πυρήνα της Κοινωνίας.
Με φροντίδα και υποστήριξη για τους ευάλωτους, για τους φροντιστές ατόμων με προβλήματα, με έμπρακτη υποστήριξη στον πρωτογενή τομέα με οικονομικα κίνητρα επιστροφής των παιδιών μας στην πατρίδα μας, η ΝΙΚΗ αντιτάσσει έναν ειλικρινή έντιμο πολιτικό λόγο.
Είμαστε οι Ακρίτες της Ευρώπης, οι θεματοφύλακες των αξιών που δημιούργησαν τον Ευρωπαίκό Πολιτισμό. Και αυτόν τον αγώνα καλούμαστε άλλη μια φορά να δικαιώσουμε.
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα κρατήσουμε ψηλά την Πίστη μας και τη Σημαία μας δίνοντας τους την αίγλη που τους αξίζει.

- Ζωή Τσαρούχα

Λίγα Λόγια

Ονομάζομαι Τσαρούχα Ζωή, κόρη του Νίκου Τσαρούχα, για όσους τυχόν τον γνωρίζατε. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, της Βάλιας και του Νίκου και ευτυχής γιαγιά της Ζωής-Ιωάννας και του Δημήτρη.

Ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών έχω ασχοληθεί με τη διδασκαλία των γαλλικών σε ενήλικες αλλά και σε παιδάκια με σύνδρομο DOWN.

Η ενασχόλησή μου επί 28 έτη στο ΙΚΑ ως διοικητικό του μέλος, εντείνει το ενδιαφέρον μου για τα προβλήματα των πολιτών στην απουσία οργανωμένης πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας καθώς και στην έλλειψη σύγχρονων μονάδων περίθαλψης. Για μια ποιοτική και μισθολογική αναβάθμιση στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας, με σεβασμό στην Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια και ζωή, συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στο κίνημα ΝΙΚΗ, για μια Ελλάδα που τείνει να χάσει την ταυτότητά της, τις αξίες και την πίστη της σε Θεό και ιδανικά.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η Ευρώπη αξίζει να εκπροσωπείται από Έλληνες με καθαρή συνείδηση και θα αγωνιστώ μαζί σας γι αυτό!

Πρόσφατη Δραστηριότητα

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Ιωάννινα

Πυρσινέλλας 1 και Ναπολέοντος Ζέρβα γωνία, (1ος όροφος), Ιωάννινα 45221

Κιλκίς

21ης Ιουνίου 205 (2ος όροφος), Κιλκίς 61100

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890

Βόλος

NAKOS CENTER, Σπ. Σπυρίδη 38, 1ος όροφος., Βόλος 38221

Σέρρες

Εμμανουήλ Ανδρόνικου 1, Σέρρες 62100