Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Άρθρα Φίλων της ΝΙΚΗΣ

Η ΝΙΚΗ φιλοξενεί επιλογή απόψεων και σκέψεων Φίλων της εδώ. Στείλτε την αρθρογραφία σας στο keimena@NIKH.gr λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι:

  1. Αυτά τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τις θέσεις της ΝΙΚΗΣ.
  2. Κάθε άρθρο θα πρέπει να είναι καλοπροαίρετο, να βασίζεται στις αξίες της ΝΙΚΗΣ (διαβάστε τη διακήρυξη αρχών μας εδώ), να εκφράζεται με κόσμιο τρόπο.
  3. Πριν στείλετε το άρθρο σας, σκεφθείτε αν προσθέτει νέα αξία στον τρόπο που βλέπουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας και της πατρίδας μας. Σεβαστείτε το χρόνο κάθε Φίλου που θα διαβάσει το άρθρο σας.
  4. Το άρθρο δε μπορεί να διαφημίζει πολιτικούς φορείς ή χώρους, ούτε να προωθεί ιδέες που διχάζουν τον ελληνικό λαό, ακόμη και αν φαίνονται σωστές.
  5. Μείνετε προετοιμασμένοι, για τους παραπάνω λόγους, στην πιθανότητα το κείμενο που θα στείλετε να μην δημοσιευθεί, είτε να το περάσουμε από επιμέλεια ορθογραφίας και σύνταξης. Ναι, δίνουμε σημασία στην ορθογραφία! Το καλό πρέπει να γίνεται και με καλό τρόπο.

 

Ευγενική υπενθύμιση στους προοδευτικούς Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου !

Ευγενική υπενθύμιση στους προοδευτικούς Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου !

Λίγες μόλις μέρες πέρασαν από την 15η Φεβρουαρίου 2024, όπου το Ελληνικό κοινοβούλιο με ψήφους 175 Βουλευτών - εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού, θέσπισε ως Νόμο του Κράτους, το δικαίωμα στον Πολιτικό Γάμο των Ομόφυλων ζευγαριών και της απόκτησης τέκνων μέσω υιοθεσίας!

Πέρα από την επιστημονική βαρύτητα και απόδειξη των επιχειρημάτων όσων Βουλευτών ήταν αρνητικοί με την ψήφιση του Νομοσχεδίου αυτού, έγινε σαφής και ξεκάθαρη αναφορά τους, στο γεγονός ότι η ψήφιση του εν λόγω Νόμου, επιχειρεί μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια, να πλήξει ζητήματα και Δόγματα της επικρατούσας Ορθοδόξου Πίστεως των Ελλήνων πολιτών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον «Υψηλό και Πρότυπο» παραλληλισμό που κάνει η Εκκλησία μας, ως προς τον τρόπο Ένωσης του ανδρός και της γυναικός μέσα στο Γάμο και της συμπόρευσης τους κατά τρόπο όμοιο, με αυτόν που ο ίδιος ο Χριστός ενώνεται και συμπορεύεται ως ένα Σώμα με την Εκκλησία (Κλήρο και Λαό)! 

Φυσικά η κοινή πτέρυγα των Προοδευτικών Βουλευτών των κομμάτων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (που ψήφισε ό,τι και η παλιά, από την οποία προέρχεται), που υπερψήφισαν τον εν λόγω Νόμο, αντέκρουαν αυτήν την επιχειρηματολογία περί πλήξεως της Ορθοδόξου Πίστεως, άλλοτε με κομψά και άλλοτε με άκομψα επιχειρήματα.

Ωστόσο ακριβώς την επόμενη μέρα (16/2/2024), τα Διεθνή Μέσα ενημέρωσης, Κυβερνήσεις και Πρεσβείες είχαν σαν κυρίαρχο τίτλο ότι … «η Ελλάδα είναι η πρώτη Ορθόδοξη Χώρα η οποία ψήφισε τον σχετικό Νόμο» και ότι συντελέσθηκε ένα σημαντικό βήμα στην αντιπαράθεση με την Ορθόδοξη Εκκλησία!

Πόσο δίκιο είχαν οι υπερασπιστές του ΟΧΙ! Τίποτε άλλο δεν επέλεξαν να θέσουν ως Τίτλο, παρά μόνον αυτό το Πλήγμα του Ελληνικού Κράτους κατά της Ορθοδόξου Πίστεως μας!  

Ας έχουν οι Προοδευτικοί Βουλευτές μας λοιπόν στη σκέψη τους -και όλοι εμείς οι υπόλοιποι- ότι ο κάθε άνθρωπος εκτός από «δικαιώματα» έχει και κάποιες ιδιαιτερότητες! Εν προκειμένω οι κάτοικοι της πατρίδος μας, έχουμε την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη, στη συντριπτική μας πλειοψηφία την ιδιότητα του Ορθοδόξου Χριστιανού και φυσικά άλλες ιδιαιτερότητες, όπως της προέλευσής μας από κάποια φυλετική ομάδα (Ποντίων, Θρακιωτών, Μικρασιατών, Ντόπιων, κ.λπ.), την ιδιότητα του /της Συζύγου, του/της εργαζομένου, του/της Πατρός/Μητρός, του/της Α’ και Β΄ Βαθμού συγγένειας με κάποιους συνανθρώπους μας, κ.λπ. Ιδιότητες που δοθείσης αφορμής θα πρέπει να προασπίζονται και διαφυλάσσονται με περίσσιο και τον αυτό ζήλο!

Ας έχουν επίσης οι Προοδευτικοί Βουλευτές μας στη σκέψη τους, ότι παρόλο που υποστήριξαν το «Δικαίωμα» κάποιων ελάχιστων «ακτιβιστών» της Ελληνικής επικράτειας, που διατείνονταν την επόμενη ημέρα της ψήφισης του εν λόγω Νόμου, ότι η … «Πόλις εάλω (Γρηγόρης Βαλιανάτος)» ότι απλά τους άνοιξαν την όρεξη για νέες αξιώσεις και «Δικαιώματα»!

Ας μην παραβλέπουν δε, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, συνδέει την «Άλωση της Πόλης» με κάποιους κατακτητές, συγκεκριμένα τους χειρότερους που υπήρξαν και δε σεβάστηκαν τίποτα, στην προσπάθειά τους να αφανίσουν τον Ελληνισμό (Πολιτισμό και Ορθοδοξία) μας!  

Γνωρίζουμε φυσικά όλοι μας, ότι «ἡ Πόλις ἐάλω» λόγω της Κερκόπορτας που άνοιξε στα τείχη της ! Και αποτέλεσε τον καταλύτη της μετέπειτα σκλαβιάς μας επί 400 χρόνια ! Γνωρίζουμε όμως επίσης, ότι και τώρα άνοιξε μια Πόρτα! 

Ας τα θυμίζουν οι Προοδευτικοί Βουλευτές μας όλα αυτά και στην κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που φέρει τον τίτλο της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπως και ότι κάθε επόμενη φορά που θα σπεύδει να γιορτάζει τις νέες κατακτήσεις της Κοινότητας των ομοφύλων στην πατρίδα μας, να γνωρίζει, πως θα μας υποβάλει σε συνειδησιακά μαρτύρια!  

Στουγιαννίδης Ευστάθιος

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890