Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Άρθρα Φίλων της ΝΙΚΗΣ

Η ΝΙΚΗ φιλοξενεί επιλογή απόψεων και σκέψεων Φίλων της εδώ. Στείλτε την αρθρογραφία σας στο keimena@NIKH.gr λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι:

  1. Αυτά τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τις θέσεις της ΝΙΚΗΣ.
  2. Κάθε άρθρο θα πρέπει να είναι καλοπροαίρετο, να βασίζεται στις αξίες της ΝΙΚΗΣ (διαβάστε τη διακήρυξη αρχών μας εδώ), να εκφράζεται με κόσμιο τρόπο.
  3. Πριν στείλετε το άρθρο σας, σκεφθείτε αν προσθέτει νέα αξία στον τρόπο που βλέπουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας και της πατρίδας μας. Σεβαστείτε το χρόνο κάθε Φίλου που θα διαβάσει το άρθρο σας.
  4. Το άρθρο δε μπορεί να διαφημίζει πολιτικούς φορείς ή χώρους, ούτε να προωθεί ιδέες που διχάζουν τον ελληνικό λαό, ακόμη και αν φαίνονται σωστές.
  5. Μείνετε προετοιμασμένοι, για τους παραπάνω λόγους, στην πιθανότητα το κείμενο που θα στείλετε να μην δημοσιευθεί, είτε να το περάσουμε από επιμέλεια ορθογραφίας και σύνταξης. Ναι, δίνουμε σημασία στην ορθογραφία! Το καλό πρέπει να γίνεται και με καλό τρόπο.

 

Το επαίσχυντο νομοσχέδιο Μητσοτάκη και οι σύγχρονοι σοδομισμοί

Το επαίσχυντο νομοσχέδιο Μητσοτάκη και οι σύγχρονοι σοδομισμοί

Όλες οι μέχρι τώρα δημόσιες τοποθετήσεις και ενέργειες του Πρωθυπουργού σχετικά με το εν λόγω νομοσχέδιο, δηλαδή:

  • 17-03-2021 συγκρότηση επιτροπής για τη μελέτη του θέματος,
  • 29-06-2021 παράδοση εισήγησης-έκθεσης αυτής της επιτροπής με τίτλο «Εθνική Στρατηγική για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+»,
  • 11-09-2022 δηλώσεις στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ότι για πρώτη φορά η χώρα μας έχει εθνική στρατηγική για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+
  • 05-07-2023 δηλώσεις στο πρακτορείο Bloomberg ότι η στρατηγική αυτή θα ολοκληρωθεί,
  • ΚΑΙ εσπευσμένα, από το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2024, ταχύρρυθμα φροντιστήρια σε γκρουπάκια  από τον κύριο Σκέρτσο για τους διαφωνούντες και αντιδρώντες Βουλευτές,

αποκαλύπτουν μια άνευ προηγουμένου σπουδή, ένα διακαή πόθο, που όμοιός του δεν έχει υπάρξει ούτε για τα εθνικά θέματα, ούτε για τα προβλήματα της Παιδείας, ούτε για τα θέματα της Υγείας, ούτε για τις εθνικές καταστροφές, ούτε για την οικονομία (φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, ακρίβεια, ανεργία, κόκκινα δάνεια…), ούτε για την αντιμετώπιση του τεράστιου δημογραφικού προβλήματος…

Κι ενώ ο ιδιωτικός βίος των νεοελλήνων γίνεται κάθε μέρα πιο αβίωτος και ο δημόσιος πληγώνεται και όζει ολοένα και περισσότερο από φαινόμενα παιδοφιλίας, νεανικής βίας, οπαδικής βίας, ενδοοικογενειακής βίας, σεξιστικής βίας, από την βία κατά των γυναικών, από την παράνομη διακίνηση και εμπορία ανθρώπων (trafficking), από τη μάστιγα της ναρκομανίας, του αλκοολισμού, των αυτοκτονιών, της κατάπτωσης και εξαθλίωσης των ηθών, της φρίκης χωρίς τέλος, ο Πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης, με διαδικασίες συνοπτικές, προχωρεί ασθμαίνοντας σε νομοθετική ρύθμιση, ώστε να χαρακτηρισθεί ως «γάμος» η συμβίωση δύο ατόμων του ιδίου βιολογικού φύλου, αναγνωρίζοντας στα ομόφυλα ζεύγη ίσα δικαιώματα με τα ετερόφυλα ζεύγη(!). Ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος που συμπλέει με τους πολύχρωμους φορείς προώθησης ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων ακολουθεί ανταγωνιζόμενος ποιος θα υψώσει ψηλότερα το λάβαρο του ψευτοπροοδευτισμού!

Κι αν δεν συμπλέει, είτε ποιεί την νήσσαν λόγω συμφερόντων, είτε τελικώς πείθεται να συμπλεύσει από τα μαθήματα «προοδευτισμού» του κ. Σκέρτσου ή τις δηλώσεις ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμαρτία ενός νέου «μεγάλου θεολόγου της Ορθοδοξίας, του πατρός» Παύλου Μαρινάκη(!!!) Όσον αφορά στον δημοσιογραφικό κόσμο, αυτός συμπλέει συνήθως μ΄ αυτόν που τον ταΐζει και διαγκωνίζεται με ξιπασμό στα κανάλια ποιος θα εκτοξεύσει τη φαεινότερη, την πιο πολύχρωμη νεοταξίτικη μπούρδα! Βεβαίως, εξαιρέσεις υπάρχουν και στους πολιτικούς και στους δημοσιογράφους, αλλά στέλνονται στο πυρ το εξώτερον ως οπισθοδρομικά απόβλητα, ως σκοταδιστικά φρένα στην ανέλιξη των οικουμενιστικών σχεδίων της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

 

Αλλά ο ελληνικός λαός, ο σκεπτόμενος, μπροστά σ΄ αυτή την παρδαλή παρέλαση των νεόκοπων βερμπαλιστικών υπνόσακων και των προσκυνημένων, που επιστρατεύτηκαν πάλι, για να τον αποπροσανατολίσουν και να τον διχάσουν, δεν ξεχνά: Ούτε τις δικτατορικές υποχρεωτικότητες, ούτε τα άδικα πρόστιμα, ούτε τις εκδικητικές απολύσεις, ούτε τις ανεξέλεγκτες από τον ανίκανο κρατικό μηχανισμό φωτιές και πλημμύρες, ούτε τις ανθρώπινες ζωές που εξαϋλώθηκαν στις ράγες των τρένων, ούτε τις αστείες υποσχέσεις για την ασφάλειά τους, ούτε τις εθνικές μειοδοσίες σε Μακεδονία και Αιγαίο, ούτε τη συστηματική ισλαμοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, ούτε την κατά μέτωπο επίθεση στις ελληνορθόδοξες αξίες του ελληνικού σχολείου υπό τη σημαία ενός πολυπολιτισμικού αχταρμά, ούτε τη συντονισμένη αποδόμηση της ιστορικής αλήθειας, ούτε το σχεδιαζόμενο ηλεκτρονικό φακέλωμα του πολίτη και την επιβολή της απολυταρχίας των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!

Και παρακολουθεί με απέραντη λύπη και μεγάλη ανησυχία την λυσσώδη επίθεση στον ιερό θεσμό της Οικογένειας! Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται κι αυτοί, ως άλλοι λύκοι με δοράν προβάτου, ετοιμάζονται βιαστικά να απλώσουν χέρι ανίερο σ΄ αυτό που ακόμα αντιστέκεται και αντέχει: στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Στόχος, λοιπόν, αυτού του φαύλου νομοσχεδίου είναι η διάλυση της παραδοσιακής οικογένειας και η απαρχή μιας μελλοντικής τερατογένεσης ενός παραφυσικού δεσμού που θα ονομάζεται και πάλι οικογένεια, θα προκύπτει κυρίως από τέκνα τέτοιων υιοθεσιών και θα συνάπτεται όχι από ανθρώπινα πρόσωπα με ταυτότητα αλλά από αριθμούς χωρίς φύλο, χωρίς ταυτότητα. Απώτερος δε σκοπός είναι: αυτή η αλλοίωση της ταυτότητας του φύλου να οδηγήσει και στην αλλοίωση της ταυτότητας του είδους! Όχι άνθρωπος, Μετάνθρωπος! Έτσι αρχίζει η επανάσταση του αυτονόητου.

Ωστόσο, είναι κοινός τόπος ότι η πιο επικίνδυνη επανάσταση είναι η επανάσταση του αυτονόητου. Στον ανοιχτό διάλογο για πράγματα αυτονόητα μόνο πομφόλυγες και φληναφήματα μπορούν να ειπωθούν. Τα συνθήματα περί ισότητας, ανοχής και δικαιωμάτων της διαφορετικότητας δεν είναι ικανά να κρύψουν τις πραγματικές προθέσεις του φαύλου αυτού νομοσχεδίου, ούτε βεβαίως τις επιπτώσεις που θα επιφέρει στην ελληνική οικογένεια. Εξάλλου το εν λόγω νομοσχέδιο δεν διαθέτει ούτε τα ερείσματα της επιστήμης (Βιολογία, Ψυχολογία, Παιδοψυχολογία, Ψυχιατρική) ούτε το κοινό περί του φυσιολογικού αίσθημα.

Κι όμως αυτή την επανάσταση επιχειρεί να επιβάλει η WOKE κουλτούρα των δικαιωματιστών με φερέφωνα πρωθυπουργούς, όπως ο κ. Μητσοτάκης, και πολιτικούς, καλοβολεμένους και απερίσκεπτα ασεβείς Βουλευτές, που ορκίστηκαν με το χέρι στο Ευαγγέλιο στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος.Τώρα,κρυμμένοι πίσω από αίολα επιχειρήματα και σαπρά κηρύγματα περί ομοφοβίας και ρατσισμού, προτίθενται να υπερψηφίσουν το φαύλο νομοσχέδιο και να γκρεμίσουν έτσι αιώνιες και ξεκάθαρες έννοιες, αξίες και αρχές της Ορθόδοξης Πίστης και των Παραδόσεων του Ελληνικού Έθνους.

 

Γι΄ αυτό οι εκπρόσωποι και εντολοδόχοι του ελληνικού λαού οφείλουν να πράξουν με περίσκεψη. Έχουν και το δικαίωμα και την υποχρέωση να πουν: ΟΧΙ στην πλάνη! «Η πλάνη δεν είναι τύφλωση. Είναι ανανδρία». «Θάρρος και εντιμότητα χρειάζεται» για τα μεγάλα ΟΧΙ!

Ελεύθερα και υπεύθυνα ας ορθώσουν, επιτέλους, ανάστημα στα επίβουλα σχέδια και τους μοδάτους αυταρχισμούς της νεοεποχίτικης ατζέντας. Δεν είναι εκπρόσωποι λαού της αλλοδαπής αλλά του ελληνικού λαού και της ελληνορθόδοξης ιστορίας και παράδοσής του. Εξάλλου δεν είναι μόνοι τους.

Σύσσωμος η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε ΟΧΙ στην κατάθεση και ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου. Σύμφωνος με την απόφαση είναι και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, δηλώνοντας πως ο γάμος των ομοφυλόφιλων καταργεί το Ευαγγέλιο και ότι για την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κύπρου, σε αντίστοιχη περίπτωση, δεν υπάρχει άλλη απάντηση. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού χαιρέτησε όχι μόνο την απόφαση με το αιτιολογικό της αλλά και την ομοβροντία με την οποία εκφράστηκε.

Οι Ιεράρχες ομοφώνως έπραξαν το αυτονόητο καθήκον τους: ορθοτόμησαν εν αγάπη λόγον αληθείας, αναπαύοντας τις συνειδήσεις εκατομμυρίων Χριστιανών!

Ο κύριος Μητσοτάκης και οι εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου που εμμένουν πεισματικώς στο φαύλο νομοσχέδιο ποια πλειοψηφία εκφράζουν, ποιον λαό υπηρετούν;

Έστω και την ύστατη ώρα ας συνέλθουν, ας μεταστραφούν, ας ορθοφρονήσουν!

Στην αντίθετη περίπτωση, ας αναλάβουν ακέραια την ευθύνη του ολέθριου αυτού νομοθετικού εκτρώματος, που θα τους βαρύνει και κατατρύχει όχι μόνο σ’ αυτή αλλά και στην άλλη ζωή. Τα ονόματά τους θα καταγραφούν στις μελανότερες σελίδες της πολιτικής και εκκλησιαστικής Ιστορίας και ενώπιόν τους οι Νέρωνες και οι Καλιγούλες θα ωχριούν. Τέλος, ας θυμούνται το προφητικό του σοφού Ψαλμωδού: «ΚΑΘΕΙΛΕ ΔΥΝΑΣΤΑΣ ΑΠΟ ΘΡΟΝΩΝ»

Φώτιος Γ. Πάλλας

Φιλόλογος

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890