Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Άρθρα Φίλων της ΝΙΚΗΣ

Η ΝΙΚΗ φιλοξενεί επιλογή απόψεων και σκέψεων Φίλων της εδώ. Στείλτε την αρθρογραφία σας στο keimena@NIKH.gr λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι:

  1. Αυτά τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τις θέσεις της ΝΙΚΗΣ.
  2. Κάθε άρθρο θα πρέπει να είναι καλοπροαίρετο, να βασίζεται στις αξίες της ΝΙΚΗΣ (διαβάστε τη διακήρυξη αρχών μας εδώ), να εκφράζεται με κόσμιο τρόπο.
  3. Πριν στείλετε το άρθρο σας, σκεφθείτε αν προσθέτει νέα αξία στον τρόπο που βλέπουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας και της πατρίδας μας. Σεβαστείτε το χρόνο κάθε Φίλου που θα διαβάσει το άρθρο σας.
  4. Το άρθρο δε μπορεί να διαφημίζει πολιτικούς φορείς ή χώρους, ούτε να προωθεί ιδέες που διχάζουν τον ελληνικό λαό, ακόμη και αν φαίνονται σωστές.
  5. Μείνετε προετοιμασμένοι, για τους παραπάνω λόγους, στην πιθανότητα το κείμενο που θα στείλετε να μην δημοσιευθεί, είτε να το περάσουμε από επιμέλεια ορθογραφίας και σύνταξης. Ναι, δίνουμε σημασία στην ορθογραφία! Το καλό πρέπει να γίνεται και με καλό τρόπο.

 

Μεγαλώνοντας χωρίς πατέρα και χωρίς χαμόγελο, με "Μητέρα 1" και "Μητέρα 2"

Μεγαλώνοντας χωρίς πατέρα και χωρίς χαμόγελο, με "Μητέρα 1" και "Μητέρα 2"

Γεννήθηκε κατά παραγγελία. Μεγάλωσε χωρίς πατέρα. Στερήθηκε το χαμόγελο και τη χαρά της φυσικής οικογένειας. Δεν θα προβληθεί στα αργυρώνητα ελληνικά ΜΜΕ, ούτε θα διαφημιστεί από τα λόμπι προώθησης των πολύχρωμων παρελάσεων, ούτε θα ποζάρει σε wine bars με προέδρους δημοκρατίας.

"Αυτή είναι μια μαρτυρία που θα μπορούσε σίγουρα να χαρακτηριστεί ανήκουστη, γιατί κανείς δεν θέλει να ακούσει για την άλλη πλευρά του "ουράνιου τόξου. Μια πλευρά που δεν γίνεται γνωστή γιατί αφορά σε εκείνους που ΔΕΝ ανατρέφονται χαρούμενοι. (...) Οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν συμπληρωματικούς ρόλους στην ανατροφή των παιδιών και προφανώς πρέπει να γίνονται σεβαστοί."

"Καθώς μεγάλωνα, ήθελα έναν πατέρα. Το ένιωθα μέσα μου ότι μου έλειπε ένας πατέρας, προτού ακόμη βρεθώ σε θέση να μπορώ να διατυπώσω τι είναι πατέρας. (...) Μου έλεγαν συνεχώς ψέματα στο Δημοτικό, άλλοτε ότι δεν είχα πατέρα και άλλοτε ότι μάλλον δεν ήξεραν ποιός είναι."

"Είναι αστείος ο τρόπος με τον οποίο μιλά για την ομοφοβία το οργανωμένο λόμπι των ομοφυλοφίλων. Έχω να σας πω ιστορίες φίλων μου ομοφυλοφίλων, που επειδή απλώς θεωρούσαν ιδανικότερο, να μεγαλώσουν παιδιά με μία μητέρα ή έναν πατέρα, άλλοι ομοφυλόφιλοι τους αποκαλούσαν ομοφοβικούς. Πόσο γελοίο! Άραγε ήμουν κι εγώ ομοφοβική όταν κοίταζα στον καθρέφτη και αναρωτιόμουν πού ήταν ο πατέρας μου;"

"Μεγάλωσα ως άθεη, χωρίς καθόλου σχέσεις με τη θρησκεία. Είμαι όμως με το μέρος των Χριστιανών, γιατί μέχρι στιγμής σε αυτήν τη συζήτηση οι Χριστιανοί είναι οι μόνοι που προσπαθούν να αναδείξουν τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, και να ρίξουν φως στην άποψή μου. (...) Η μόνη φωνή που ακούγεται είναι πως "η αγάπη είναι πάντα αγάπη", και εμείς είμαστε σαν να μην υπάρχουμε. (...) Όλοι αξίζουν μια φωνή, και δεν σταθώ άπρακτη αφήνοντας κάποιους να ντροπιάζουν τους Χριστιανούς, ή οποιονδήποτε άνθρωπο της πίστης, που βασίζεται απλά στην πίστη του για να υπερασπιστεί τα παιδιά, γιατί αυτό είναι απλά γελοίο."

Η προσωπική μαρτυρία της Μίλι Φοντάνα σε δημόσιο ακροατήριο, στέκεται καταπέλτης για τις ευθύνες όσων προώθησαν και ψήφισαν στην Ελλάδα το ανίερο, ανήθικο και επαίσχυντο νομοσχέδιο για τους ψευτογάμους ομοφυλοφίλων και τις υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλους.

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890