Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Ανδρέας Βορύλλας: Η Ελλάδα των Ολυμπιακών Αγώνων και του Χριστιανισμού, άπραγη διασύρεται στην Ευρώπη

Ανδρέας Βορύλλας: Η Ελλάδα των Ολυμπιακών Αγώνων και του Χριστιανισμού, άπραγη διασύρεται στην Ευρώπη

Η οργανωτική των αγώνων στο Παρίσι με την ανοχή των μελών της ΔΟΕ στην προσπάθεια της να πρωτοτυπήσει παρουσίασε μια τελετή που κυριαρχούσαν οι μουσικοί, οι τραγουδιστές, οι χορευτές… πουθενά οι αθλητές!

Μέσα στα πλοιάρια στο Σηκουάνα, μακριά από τον κόσμο οι 10. 500 αθλητές άφηναν παρακαταθήκη μιας νέας Ολυμπιάδας χωρίς αθλητές! Οι ίδιοι σάστισαν, ένιωσαν την γιγάντια απόσταση από τον κόσμο, πικράθηκαν…απογοητεύτηκαν!

Οι διοργανωτές πήραν την παρακαταθήκη των Ελλήνων και έχτισαν μια νέα Ολυμπιάδα..

Ο Ολυμπισμός κουβαλάει στους ωμούς του μέσα στο διάβα των αιώνων τις άξιες της ισότητας, της αλληλεγγύης, της αποδοχής του διαφορετικού, του σεβασμού, της ειρήνης, της συναδέλφωσης, της συμφιλίωσης…. Δεν χρειάζεται τεχνηέντως να εμβολιαστεί με τις άξιες που αποτελούν την υπόσταση του!!!

Το θέαμα της τελετής ευτέλισε και χυδαιοποίησε τον Ολυμπισμό… Κατέληξε σε ένα παραφουσκωμένο θέαμα για τηλεοπτική κατανάλωση!! Οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι είχαν πολλή Γαλλία, πολύ Παρίσι… ανύπαρκτοι όμως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΊ... καμιά αναφορά στη χωρά που τους γέννησε και τους ανέδειξε!

Η τελετή επικεντρώθηκε θεματικά στην διαφορετικότητα χάνοντας την πεμπτουσία του Ολυμπισμού! Η τελετή έναρξης είχε στοιχειά κιτς, που σε κάποια σημεία έφτασε σε σουρεαλιστική ασέβεια απέναντι σε άξιες και θεσμούς! Και ενώ τονίστηκε με ποικίλους τρόπους ότι η τελετή ήταν επικεντρωμένη στη διαφορετικότητα... ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Δεν σεβάστηκε το διαφορετικό. Δεν σεβάστηκε τα εκατομμύρια των Χριστιανών στον κόσμο!! Παραβίασαν τις αρχές τις οποίες τονίζουν ότι τάχθηκαν να προωθήσουν!! Οι δήθεν λοιπόν ένθερμοι υποστηρικτές της διαφορετικότητας διακωμώδησαν με χυδαίο και προσβλητικό τρόπο ένα θρησκευτικό σύμβολο.. Παρουσίασαν το Μυστικό Δείπνο του Λεονάρντο ντα Βίντσι με μια παρωδία αισχρή, προσβλητική και κατάφωρα ρατσιστικά προσβλητική για τα εκατομμύρια χριστιανών στον πλανήτη!!

Το σκετς περιελάμβανε 18 ερμηνευτές που πόζαραν πίσω από ένα μακρύ τραπέζι με παρεμφερή τρόπο, όπως απεικονίζονται ο Ιησούς και οι 12 απόστολοι του στον πίνακα του ντα Βίντσι..

Ανάμεσα στους ερμηνευτές ήταν, dragg queens, ένα τρανσέξουαλ μοντέλο και ένας γυμνός τραγουδιστής που υποδυόταν το θεό Διόνυσο… Όλο το θέαμα ήταν μια χυδαία προκλητική παρωδία!! Μια σουρεαλιστική ασέβεια απέναντι σε μια πίστη και ιδεολογία αιώνων! Ήταν ρατσιστικός υποβιβασμός άξιων!

Κατάφωρη αλλοίωση ιδεολογίας! Οι υπεύθυνοι τόνισαν ότι ήθελαν να στείλουν μήνυμα αλληλεγγύης, συμπερίληψης, αποδοχής! Δεν το κατάφεραν όμως!!! Πυροβόλησαν εκατομμύρια Χριστιανών με σφαίρες ρατσισμού!! Γελοιοποίησαν χριστιανικά ιδεώδη, χλεύασαν άξιες! Αυτό δεν είναι συμπερίληψη… δεν είναι ισότητα δεν είναι ελευθερία!!!!

Όταν γκρεμίζεις αυτό που διατείνεσαι ότι χτίζεις με ρατσιστικά σκετς, όταν χτυπάς βίαια στο όνομα ενός ψευτοπροοδευτισμού την πίστη ανθρώπων δεν χτίζεις συμπερίληψη… διαχωρίζεις τον κόσμο!!! Ορθώνεις στεγανά, κατηγοριοποιείς!!!

Χτυπήθηκε η Χριστιανοσύνη με ένα κιτς θέαμα! Χτυπήθηκε η διαφορετικότητα! Τι κατάφεραν οι αρμόδιοι; Να γκρεμίσουν τις άξιες της Γαλλικής επανάστασης! Συθέμελα τις κατέστρεψαν!

Το Παρίσι βούλιαξε στο βούρκο των υπονόμων του Σηκουάνα! Εκεί φυλάκισαν οι υπεύθυνοι τις άξιες της Γαλλικής επανάστασης, τις κατακρεούργησαν! Θα περάσουν χρόνια για να ζωντανέψουν ξανά!!! Θα πρέπει να τραγουδάει πάνω στα νερά του Σηκουάνα αδιαλείπτως η μεγάλη Σελίν! Οι Χριστιανοί του κόσμου μετά την διακωμώδηση από τις κιτς δημιουργίες συνειδητοποιήσαμε τον δύσκολο αγώνα που έρχεται.

Διότι οι καιροί είναι δύσκολοι!!! Ένας μανδύας προοδευτικότητας με φασίζουσα υπόσταση αιωρείται πάνω από τον πλανήτη! Καραδοκεί να καταστρέψει ο τι αντιστέκεται!!! Έχουμε πολλά θεριά να παλέψουμε!

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Ιωάννινα

Πυρσινέλλας 1 και Ναπολέοντος Ζέρβα γωνία, (1ος όροφος), Ιωάννινα 45221

Κιλκίς

21ης Ιουνίου 205 (2ος όροφος), Κιλκίς 61100

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890

Βόλος

NAKOS CENTER, Σπ. Σπυρίδη 38, 1ος όροφος., Βόλος 38221

Σέρρες

Εμμανουήλ Ανδρόνικου 1, Σέρρες 62100