Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Νέα - Δελτία Τύπου

Εικόνες ντροπής και αίσχους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης!

Εικόνες ντροπής και αίσχους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης!

Βανδαλισμός του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης, στην χθεσινή  Θεία Λειτουργία της 04ης-02-2024, όπου αναγνώσθηκε η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια!

Πρόκειται για εικόνες ντροπής και αίσχους, τις οποίες αντικρίσαμε με τα μάτια μας μπαίνοντας το πρωί στον Ιερό ναό και οι οποίες αναδεικνύουν την μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό εναντίον της διδασκαλίας της Ορθοδόξου Εκκλησίας, από τους δήθεν προοδευτικούς και τους δήθεν δημοκράτες!

Είναι ο φασισμός της πολύχρωμης ατζέντας, η οποία θέλει να επιβάλλει αυταρχικά και αντιδημοκρατικά την άποψή της στην πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού!

Πρέπει όμως πριν ισοπεδωθούν τα πάντα, να προβληματισθούν βαθειά όλα τα στελέχη και όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, η οποία προωθεί το νομοσχέδιο αυτό καθώς και γενικά όλη η κομματοκρατία για τις ευθύνες της, οι οποίες προκαλούν τις επιθέσεις αυτές, καθότι τόσα χρόνια υποσκάπτουν με τις νομοθεσίες τους τα θεμέλια της παραδοσιακής Ελληνικής Οικογένειας!

Αυτοί είναι οι δήθεν πολύχρωμοι δημοκράτες, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν δικαιώματα και οι οποίοι δήθεν σέβονται τα παιδιά;

Αυτή η συμπεριφορά και μόνο αποδεικνύει τον φασισμό και τον αυταρχισμό, ο οποίος διέπει την πολύχρωμη ιδεολογία της woke ατζέντας!

Θα πρέπει η πράξη αυτή να καταδικασθεί άμεσα από όλους τους αρμόδιους φορείς και την Κυβέρνηση καθώς και να αποκατασταθεί η ευπρέπεια του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης.

Δυστυχώς η woke ατζέντα έχει στοχοποιήσει κάθε τί Ορθόδοξο και Δημοκρατικό.

Η ΝΙΚΗ θα στηρίζει ασταμάτητα τις Ελληνορθόδοξες αξίες και αρχές του Ευλογημένου Γάμου, της μητρότητας, της πατρότητας, της συζυγίας, της προστασίας του κυοφορούμενου εξ άκρας συλλήψεως, της παραδοσιακής Ελληνικής οικογένειας, της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας!

Γεώργιος Ρούντας, βουλευτής Λάρισας της ΝΙΚΗΣ

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890