Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Πολιτική  δίωξη από το καθεστώς της Νέας Δικτατορίας του Μητσοτάκη

Πολιτική  δίωξη από το καθεστώς της Νέας Δικτατορίας του Μητσοτάκη

Του Νίκου Παπαδόπουλου, βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ

Αποφάσισε και διάταξε,  αφού μάζεψε  ο,τι χειρότερο, τα ορφανά του Σημίτη από  το βαθύ ΠΑΣΟΚ άσκησε δίωξη στον 34χρονο, Νεκτάριο  Μικκιό. Αφού πέταξαν στο σπίτι του κροτίδα, κρότου - λάμψης, αστυνομικοί, σπάσανε την πόρτα του σπιτιού του, κατατρομοκατώντας το νεαρό  ζευγάρι, στη συνέχεια, τον συνέλαβαν με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Δημοκρατία αλά καρτ. Το έγκλημα του;  Καλούσε τους Χριστιανούς να διαμαρτυρηθούν σε περίκλειστο χώρο,  στο προαύλιο του Ι.Ν Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. 
Αρχαιοτάτη μέθοδος διαμαρτυρίας των Ορθοδόξων Χριστιανών, για την προστασία των Ιερών και των Οσίων του Γένους  μας όποτε αυτά απειλούνταν από τους εχθρούς. 
Καλούσε δηλαδή του πιστούς Χριστιανούς σε προσευχή και ψαλμωδία για να αναθέσουν το πρόβλημα της παρέλασης του ΑΙΣΧΟΥΣ, στο Θεό για την επίλυσή του.

Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ όμως, αντέδρασε βάναυσα, προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων. 
Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ που ποδοπάτησε πολλάκις το Σύνταγμα. 
Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ της συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών, που εξαιτίας του δεν έχουν μούτρα οι Έλληνες Ευρωβουλευτές να κυκλοφορούν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, υπάρχει και σχετικό ψήφισμα, που το επιβεβαιώνει. 
Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ που συγκάλυψε το έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ. 
Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ που συγκάλυψε τους παιδόφιλους και παιδοβιαστές, είδαμε αποφάσεις δικαστικές να αβαντάρουν τους παιδεραστές,  λίγο έλλειψε να  πουν ότι η 12χρονη παρέσυρε τον 55χρονο παιδοβιαστή. Αφού  ο τελευταίος απειλεί με αποκαλύψεις για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Έλληνες Αγρυπνείτε και Προσεύχεστε.

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890