Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Εκδηλώσεις

Μεγαλειώδης εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στην Πάτρα

Μεγαλειώδης εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στην Πάτρα

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, στην Πάτρα, στο Θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ, πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, με ομιλία του Προέδρου του Κινήματος, κ. Δημητρίου Νατσιού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς των Βουλευτών της ΝΙΚΗΣ, κ. Ασπασίας Κουρουπάκη, κ. Ανδρέα Βορύλλα και κ. Σπυρίδωνος Τσιρώνη. Στη συνέχεια, ο συντονιστής της εκδήλωσης και μέλος του Βουλευτηρίου της ΝΙΚΗΣ, κ. Παναγιώτης Κωστόπουλος,  παρουσίασε τους 42 Υποψηφίους Ευρωβουλευτές του Κινήματος, εκ των οποίων όσοι ήταν παρόντες απηύθυναν χαιρετισμό. Αυτοί ήταν αλφαβητικά: ο κ. Νικόλαος Αναδιώτης, Ηθοποιός, η κ. Μαρία Ασμαφυλλίδου - Γκέργκη, Σχεδιάστρια Αρχιτεκτονικής Χώρου, ο κ. Φώτης Ηλιόπουλος, Ειδικός Ορθοδοντικός, ο κ. Σταύρος Κουτρής, Αντιστράτηγος ε.α., ο κ. Αβραάμ Κωστίδης, Ξεναγός και ο κ.  Λυκούργος Μαρκούδης, Επικοινωνιολόγος.

Στην κεντρική του ομιλία ο Πρόεδρος της  ΝΙΚΗΣ, κ. Νατσιός, είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τους βασικούς άξονες της εθνικής αλλά και ευρωπαϊκής πολιτικής του Κινήματος, ενώ το ενθουσιώδες ακροατήριο, το οποίο κατέκλυσε την αίθουσα, συχνά επιδοκίμαζε τα λεγόμενα του Προέδρου και των άλλων ομιλητών με το θερμό του χειροκρότημα.

Σε μια εποχή που οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί αποφεύγουν τις ομιλίες σε κλειστούς χώρους και επιλέγουν να μιλούν σε κεντρικές αγορές σε ώρα αιχμής, η ΝΙΚΗ τολμά να διοργανώνει εκδηλώσεις με αυτοπεποίθηση και να εμφανίζεται πλέον ως ανερχόμενη πολιτική δύναμη και ελπίδα στην Πατρίδα μας.

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890