Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα

Ο κρίσιμος ανθρώπινος παράγοντας.

«Το Νο1 έργο των Ενόπλων Δυνάμεων σε καιρό ειρήνης: η συνεχής επαύξηση της μαχητικής ικανότητας, τόσο των Αξιωματικών όσο και του Ελληνικού Λαού».

Οι Σχολές Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων να παράγουν Στρατιωτικούς Ηγέτες, όχι ακαδημαϊκούς

Τα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ΣΣΕ, ΣΝΔ, ΣΙ από το καταστατικό ιδρύσεώς τους έχουν αποστολή να βγάζουν Στρατιωτικούς Ηγέτες για την Άμυνα της Χώρας,

σε αντίθεση με τον περιβόητο Ν. 3187/7-10-2003 «Περί Στρατιωτικών Παραγωγικών Σχολών» που δίνει αντιθέτως βάρος στην ακαδημαϊκή αντί της στρατιωτικής εκπαίδευσης, μειώνοντας το αξιόμαχο και την παραγωγή Στρατιωτικών Ηγετών.

Στους εθνικούς αγώνες συμμετέχει σύσσωμος ο Ελληνικός λαός. Η Ελευθερία δεν είναι υποχρέωση «άλλων» ή ευθύνη «ειδικών». Ως λαός αυξάνουμε τη μαχητική μας ικανότητα, ποιοτικά και ποσοτικά:

  • Επαναπροσδιορισμός της θητείας ως ευκαιρία και επένδυση για το Νέο και για την Πατρίδα. Τέλος στην κακή ερμηνεία της θητείας ως αγγαρεία, καψόνι, χάσιμο χρόνου, ατελείωτες σκοπιές.
  • Επένδυση σε κληρωτούς όσο και επαγγελματίες οπλίτες, με ουσιαστικό ρόλο για τις ανάγκες του αμυντικού μας συστήματος.

Επαγγελματίες Οπλίτες

  • Άμεση πρόσληψη του απαραιτήτου αριθμού Επαγγελματιών Οπλιτών, σύμφωνα με κοστολογημένες προτάσεις των ΓΕ.
  • Εκπαίδευση ως μαχητές υψηλής επαγγελματικής ικανότητος και τεχνογνωσίας, ικανοί να χειρίζονται αποτελεσματικά και να αξιοποιούν πλήρως τα υψηλής τεχνολογίας υλικά και μέσα των Ενόπλων μας Δυνάμεων.
  • Μοριοδότηση των Επαγγελματιών Οπλιτών όταν απολύονται από τις τάξεις του Στρατού για προσλήψεις εν συνεχεία στο Δημόσιο σε ειδικότητες παρεμφερείς με τα καθήκοντά τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890