Close Menu
  • ΝΙΚΗ
    • ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΑ
    • ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ
    • ΘΕΣΕΙΣ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΒΟΥΛΗ
Δελτία τύπου

Δ. Νατσιός: «Καλό είναι για τον τόπο αυτή η κυβέρνηση να φύγει – Όποτε γίνουν εκλογές, είμαστε έτοιμοι»

16/06/2026

Δ. Νατσιός: Η αποδιάρθρωση σε ΕΚΑΒ, ΕΛΤΑ και πρωτογενή τομέα «φωνάζει» για άμεση απαλλαγή

16/06/2026

Δήλωση του Δημητρίου Νατσιού για τη θεσμοθέτηση μόνιμου Υφυπουργού Εξωτερικών

16/06/2026
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube TikTok
  • English
  • Νεολαία
  • Εκδηλώσεις
  • Περιεχόμενο για τον τύπο
  • Έντυπα
  • Επικοινωνία
YouTube X (Twitter) Facebook TikTok Instagram
ΝΙΚΗΝΙΚΗ
  • ΝΙΚΗ
    • ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΑ
    • ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ
    • ΘΕΣΕΙΣ
  • ΒΙΝΤΕΟ

    Δ. Θανάσουλας: Η ΝΙΚΗ κατεβαίνει αυτόνομα στις εκλογές – Δεν βάζουμε νερό στις αξίες μας

    02/06/2026

    Δυνατή η ανανέωση διαβατηρίων χωρίς προσωπικό αριθμό, κατόπιν παρέμβασης της ΝΙΚΗΣ

    25/05/2026

    Αυτοψία Δ. Νατσιού στη Διεύθυνση Διαβατηρίων για τις αυθαιρεσίες με τις παλαιές ταυτότητες

    21/05/2026

    Κουρουπάκη: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. Γεωργιάδη»

    09/04/2026

    Video Δημήτριος Νατσιός

    30/12/2024
  • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

    Δ. Νατσιός: «Καλό είναι για τον τόπο αυτή η κυβέρνηση να φύγει – Όποτε γίνουν εκλογές, είμαστε έτοιμοι»

    16/06/2026

    Δ. Νατσιός: Η αποδιάρθρωση σε ΕΚΑΒ, ΕΛΤΑ και πρωτογενή τομέα «φωνάζει» για άμεση απαλλαγή

    16/06/2026

    Δήλωση του Δημητρίου Νατσιού για τη θεσμοθέτηση μόνιμου Υφυπουργού Εξωτερικών

    16/06/2026

    Η ΝΙΚΗ τίμησε τη μνήμη του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των υπερασπιστών της Βασιλεύουσας

    16/06/2026

    Η Νέα Δημοκρατία της υποκρισίας: Άλλα στα Pride, άλλα στις κάμερες, άλλα στα σχολεία

    15/06/2026
  • ΑΡΘΡΑ

    Η ΝΙΚΗ για την αυξανόμενη βία παιδιών και εφήβων

    15/06/2026

    Θράκη: Ανάπτυξη ή αθόρυβος εποικισμός από την Τουρκία; Η κυβέρνηση οφείλει απαντήσεις!

    15/06/2026

    Αριστοτέλης Κατράνης: «Τέλος στα προσχήματα για τις υποκλοπές, η Επιτροπή Θεσμών οφείλει να καλέσει τους εμπλεκόμενους»

    15/06/2026

    Δήμος Θανάσουλας: «Η ΝΙΚΗ απέναντι στις πολιτικές των σκανδάλων, της φτώχειας και της πολιτικής υποταγής»

    13/06/2026

    Ανδρέας Σταλίδης: «Οι Πρέσπες παραβιάζονται, η κυβέρνηση σιωπά και η Τουρκία χτίζει τη ”Γαλάζια” της φαντασίωση»

    12/06/2026
  • ΒΟΥΛΗ

    Κουρουπάκη και Οικονομόπουλος πιέζουν το Υπουργείο Υγείας για το ΕΚΑΒ: Ασθενοφόρα καθηλωμένα, εργαζόμενοι εκτεθειμένοι και πολίτες σε κίνδυνο

    16/06/2026

    Γεώργιος Ρούντας: «Το Σύνταγμα δεν ανήκει ούτε στους αλγορίθμους, ούτε στα επικοινωνιακά παιχνίδια της εξουσίας»

    16/06/2026

    Κουρουπάκη: «Αχρείαστο δάνειο 75 εκατ. ευρώ στον Δήμο Αθηναίων δεσμεύει τους δημότες έως το 2046»

    16/06/2026

    Οικονομόπουλος: «Πόσοι Τούρκοι αιτήθηκαν άσυλο, πόσοι απορρίφθηκαν και πού βρίσκονται σήμερα;»

    16/06/2026

    Τσιρώνης: «Σε κατάσταση λειτουργικού κραχ οι Χειρουργικές Κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου»

    16/06/2026
ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
ΝΙΚΗΝΙΚΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ
Home » Μειώσεις εμμέσων φόρων: Ο Στουρνάρας του 1998, ο Στουρνάρας του 2026 και το αφήγημα του πρώην «σοσιαλιστή» Πιερρακάκη
Οικονομία

Μειώσεις εμμέσων φόρων: Ο Στουρνάρας του 1998, ο Στουρνάρας του 2026 και το αφήγημα του πρώην «σοσιαλιστή» Πιερρακάκη

Η Ομάδα Οικονομικών της ΝΙΚΗΣ αποκαλύπτει τη μεγάλη αντίφαση γύρω από τους έμμεσους φόρους, τον ΦΠΑ και την κυβερνητική άρνηση να ληφθούν άμεσα μέτρα ανακούφισης των νοικοκυριών
5 Mins Read25/05/2026
Ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης στο επίκεντρο πολιτικής κριτικής της ΝΙΚΗΣ για τον ΦΠΑ, τους έμμεσους φόρους, την ακρίβεια και τα φορολογικά υπερπλεονάσματα
Share
Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp

Το καθεστώς Μητσοτάκη φαίνεται ότι ποντάρει πολλά στην λήθη της σύγχρονης ιστορίας του τόπου, γι’ αυτό και εμφανίζεται με θράσος προπαγανδίζοντας διάφορα αφηγήματα τα οποία εξυπηρετούν κατά καιρούς την συνειδητή πολιτική του επιλογή να αξιοποιεί την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, για να υπεραυξάνει τις εισπράξεις φορολογικών εσόδων και να δημιουργεί τεράστια πλεονάσματα, με το να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα – αντί να μειώνει – τους συντελεστές των εμμέσων φόρων.

Ένα από τα αφηγήματα αυτά είναι η επίκληση μελέτης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, σύμφωνα με την οποία αν μειώνονταν οι συντελεστές του ΦΠΑ, μόνο το 19% της μείωσης θα περνούσε στις τελικές τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών, δηλαδή εν τέλει το Δημόσιο θα έχανε έσοδα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα όσον αφορά τη σημαντική μείωση των τιμών και την πραγματική ανακούφιση των νοικοκυριών.

Κομιστής αυτού του… αφηγήματος Στουρνάρα είναι ο προερχόμενος από το σημιτικό «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ, πρώην σοσιαλιστής και νυν νεοφιλελεύθερος νεοδημοκράτης, υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης.

Εκείνο ωστόσο που φαίνεται να αγνοεί – ή να κάνει πως αγνοεί – ο κ. Πιερρακάκης, ποντάροντας στην απουσία ιστορικής μνήμης, είναι το τι έκανε το σημιτικό «εκσυχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση το φθινόπωρο του 1998 με στόχο, τότε, έως τις αρχές του 1999 η χώρα μας να πληροί το κριτήριο του χαμηλού πληθωρισμού προκειμένου να γίνει δεκτή η εισόδός της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ) και εν συνεχεία στην ευρωζώνη.

Τότε, λοιπόν, που υπουργός Εθνικής Οικονομίας ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου και στενός σύμβουλος, – συνεργάτης του και εισηγητής μέτρων οικονομικής πολιτικής ο Γιάννης Στουρνάρας (ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων) αποφασίστηκαν και εφαρμόστηκαν μέτρα που προέβλεπαν θεαματικές μειώσεις στους έμμεσους φόρους και συγκεκριμένα στους Ειδικούς Φόρους Κατανάλωσης της βενζίνης και του πετρελαίου θέρμανσης, στον ΦΠΑ του ηλεκτρικού ρεύματος (μειώθηκε από 18% σε 8%) και στους εμμέσους φόρους που επιβάλλονταν στα ΙΧ αυτοκίνητα. Ειδικά δε οι μειώσεις στους ΕΦΚ της βενζίνης και του πετρελαίου θέρμανσης επηρέασαν πτωτικά και τα έσοδα από τον ΦΠΑ στα καύσιμα επειδή ο φόρος αυτός επιβάλλεται και επί των ΕΦΚ!

Οι τιμές στα καύσιμα, το ρεύμα και τα αυτοκίνητα υποχώρησαν αμέσως μετά την εφαρμογή των μέτρων αυτών. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή των μειώσεων εμμέσων φόρων τις οποίες εισηγήθηκε ο Γιάννης Στουρνάρας στον Γιάννο Παπαντωνίου και ο Γιάννος Παπαντωνίου στην τότε «εκσυγχρονιστική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε ως συνέπεια να υποχωρήσει ο τιμάριθμός κατά 1,5 – 2 ποσοστιαίες μονάδες και η χώρα να εισέλθει – «με το σπαθί της» όπως έλεγε τότε η κυβέρνηση του σημιτικού «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ – στην ΟΝΕ.

Κατόπιν τούτων, ο προερχόμενος από το σημιτικό «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ Γιάννης Στουρνάρας, που το 1998 είχε υποστηρίξει και είχε εισηγηθεί δραστικές μειώσεις εμμέσων φόρων – για να μειωθούν άμεσα οι τιμές και να πέσει ο πληθωρισμός προκειμένου η χώρα μας να μπει στη ζώνη του ευρώ – οφείλει σήμερα, 28 χρόνια μετά, έχοντας την ιδιότητα του κεντρικού τραπεζίτη και φανατικού υποστηρικτή της νεοδημοκρατικής κυβέρνησης Μητσοτάκη, να μάς εξηγήσει πώς τότε τα μέτρα μείωσης των έμμεσων φόρων ήταν κατάλληλα και συνέβαλαν στη σημαντική μείωση των τιμών και του πληθωρισμού, ενώ τώρα εάν ληφθούν δεν θα συμβάλουν στη μείωση των τιμών και την αποκλιμάκωση του πληθωρισμού. Οφείλει δηλαδή να μάς δώσει εξηγήσεις για την στροφή 180 μοιρών στους ισχυρισμούς του για τις επιπτώσεις της μείωσης των εμμέσων φόρων.

Ο δε κ. Πιερρακάκης, που το 1998 ήταν μόλις 15 χρονών μαθητής Γυμνασίου – και λογικά δεν γνώριζε τίποτα για το πόσο φανατικός υποστηρικτής της μείωσης των εμμέσων φόρων ήταν τότε ο Γιάννης Στουρνάρας, αλλά σίγουρα ακόμη και σήμερα θεωρεί την τότε «εκσυγχρονιστική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ως μια από τις καλύτερες στην ελληνική ιστορία επειδή μειώνοντας τους εμμέσους φόρους έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ – οφείλει κι αυτός σήμερα να ζητήσει μια αναλυτική εξήγηση από τον νυν κεντρικό τραπεζίτη, πώς και γιατί τότε θεωρούσε κατάλληλο μέτρο τη μείωση των εμμέσων φόρων και τώρα το θεωρεί ακατάλληλο.

Φυσικά δεν πρόκειται να ζητήσει τέτοιες εξηγήσεις, δεν τον ενδιαφέρουν άλλωστε. Τού αρκεί – και ποντάρει κιόλας στο γεγονός – ότι ο ελληνικός λαός, στη συντριπτική του πλειονότητα, δεν θυμάται ή δεν γνωρίζει καν τι πρέσβευε τότε ο κ. Στουρνάρας για τις μειώσεις εμμέσων φόρων. Τον κ. Πιερρακάκη τον ενδιαφέρει να προβάλει δημοσίως ΜΟΝΟ την τωρινή άποψη του κ. Στουρνάρα, κατά της μείωσης των εμμέσων φόρων, καθώς αυτή εξυπηρετεί ΑΠΟΛΥΤΑ το κυβερνητικό σχέδιο αξιοποίησης της αύξησης των τιμών, τόσο για την πληθωριστική υπεραύξηση του ΑΕΠ και την τεχνητή μείωση του δημοσίου χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ  όσο και για την υπεραύξηση των φορολογικών εσόδων μέσω της εφαρμογής υψηλών συντελεστών εμμέσων φόρων επί διαρκώς αυξανόμενων τιμών προκειμένου να επιτυγχάνονται υπερεισπράξεις εμμέσων φόρων και υπερπλεονάσματα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι προφανές ότι – όχι η πραγματικότητα και η αλήθεια αλλά – η πολιτική σκοπιμότητα, η οποία κρύβεται πίσω από το γεγονός ότι τόσο ο κ. Στουρνάρας όσο και ο κ. Πιερρακάκης πήραν «μεταγραφή» από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία και ως εκ τούτου πρέπει να «προσαρμόζουν» τις απόψεις τους στα θελήματα των νέων πολιτικών τους ινδαλμάτων (Μητσοτάκης, Χατζηδάκης κ.λπ.), έπαιξε αποκλειστικά τον ρόλο της στη διαμόρφωση της σημερινής τους άποψης ότι οι μειώσεις εμμέσων φόρων δεν περνούν στις τιμές και δεν συμβάλουν στη μείωσή τους.

Γιώργος Παλαιτσάκης
Ομάδα Οικονομικών ΝΙΚΗ

Post Views: 694
αισχροκέρδεια ακρίβεια Γιάννης Στουρνάρας Γιώργος Παλαιτσάκης έμμεσοι φόροι ηλεκτρικό ρεύμα Θ.Ο. Οικονομίας καύσιμα κυβέρνηση Μητσοτάκη Κυριάκος Πιερρακάκης ΝΙΚΗ Ομάδα Οικονομικών ΝΙΚΗΣ πληθωρισμός υπερπλεονάσματα φορολογικά έσοδα ΦΠΑ
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp

ΣΧΕΤΙΚΑ

Κουρουπάκη και Οικονομόπουλος πιέζουν το Υπουργείο Υγείας για το ΕΚΑΒ: Ασθενοφόρα καθηλωμένα, εργαζόμενοι εκτεθειμένοι και πολίτες σε κίνδυνο

Κοινοβουλευτικά 3 Mins Read

Δ. Νατσιός: «Καλό είναι για τον τόπο αυτή η κυβέρνηση να φύγει – Όποτε γίνουν εκλογές, είμαστε έτοιμοι»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ 4 Mins Read

Γεώργιος Ρούντας: «Το Σύνταγμα δεν ανήκει ούτε στους αλγορίθμους, ούτε στα επικοινωνιακά παιχνίδια της εξουσίας»

Ομιλίες και Παρεμβάσεις 4 Mins Read
Τελευταία άρθρα

Η ΝΙΚΗ για την αυξανόμενη βία παιδιών και εφήβων

Ρωμηοσύνη 15/06/2026

Αν και υποτίθεται ότι βρισκόμαστε σε εποχή «προόδου», η βία από παιδιά και εφήβους διαρκώς…

Θράκη: Ανάπτυξη ή αθόρυβος εποικισμός από την Τουρκία; Η κυβέρνηση οφείλει απαντήσεις!

15/06/2026

Αριστοτέλης Κατράνης: «Τέλος στα προσχήματα για τις υποκλοπές, η Επιτροπή Θεσμών οφείλει να καλέσει τους εμπλεκόμενους»

15/06/2026

Δήμος Θανάσουλας: «Η ΝΙΚΗ απέναντι στις πολιτικές των σκανδάλων, της φτώχειας και της πολιτικής υποταγής»

13/06/2026

Ανδρέας Σταλίδης: «Οι Πρέσπες παραβιάζονται, η κυβέρνηση σιωπά και η Τουρκία χτίζει τη ”Γαλάζια” της φαντασίωση»

12/06/2026
Άρθρα φίλων

Το Άμστερνταμ δείχνει τον δρόμο της «πράσινης» επιβολής…

Άρθρα φίλων 02/06/2026

Το Άμστερνταμ έκανε το επόμενο βήμα στην πράσινη επιβολή. Μέσα στον Μάιο απαγόρευσε τις δημόσιες…

Ισθμός Κορίνθου: Η ΝΙΚΗ ζητά άμεσο σχέδιο προστασίας για να πάψει να είναι «μαύρο σημείο» τραγωδιών

09/05/2026

Εμείς οι ίδιοι συντηρούμε το Σύστημα που μας «καταπίνει»

19/04/2026
Άρθρα με ετικέτες:
Ένοπλες Δυνάμεις Ανδρέας Βορύλλας Αντώνης Καλόγηρος Ασπασία Κουρουπάκη Βουλή Γεώργιος Ρούντας Δήμος Θανάσουλας Δημήτρης Νατσιός Δημήτριος Νατσιός Δημογραφικό Δημόσια Υγεία Διαφάνεια Δικαιοσύνη ΕΣΥ Ελλάδα Ελληνοτουρκικά Ευρωπαϊκή Ένωση Θ.Ο. Οικονομίας Κοινοβουλευτικός Έλεγχος Κομνηνός Δελβερούδης Κυριάκος Μητσοτάκης Κύπρος ΝΙΚΗ Νίκος Αναδιώτης ΟΠΕΚΕΠΕ Προσωπικός Αριθμός Ρωμηοσύνη Σπυρίδων Τσιρώνης Σπύρος Τσιρώνης Τάσος Οικονομόπουλος Τέμπη Τουρκία Υποκλοπές Υπουργείο Παιδείας Υπουργείο Υγείας αγρότες ακρίβεια καύσιμα κυβέρνηση κυβέρνηση Μητσοτάκη κυβέρνηση ΝΔ οικογένεια οικονομία παιδεία πρωτογενής τομέας
  • Οικονομία
  • Διεθνή
  • Απόψεις

Ιδιωτικό χρέος, Υπερταμείο και ΑΑΔΕ – Οι πραγματικές προτεραιότητες του νομοσχεδίου

11/06/2026

Το κίβδηλο αφήγημα της οικονομικής ανάπτυξης: Ο Αντώνης Καλόγηρος αποδομεί την κυβερνητική προπαγάνδα για Ταμείο Ανάκαμψης, χρέος και επενδύσεις

28/05/2026

Μειώσεις εμμέσων φόρων: Ο Στουρνάρας του 1998, ο Στουρνάρας του 2026 και το αφήγημα του πρώην «σοσιαλιστή» Πιερρακάκη

25/05/2026

Η ΝΙΚΗ αποκαλύπτει την κυβερνητική προπαγάνδα κατά των μικρομεσαίων ατομικών επιχειρήσεων

19/05/2026

Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι δεδομένη στα Δυτικά Βαλκάνια!

27/05/2026

Ανδρέας Βορύλλας: Τα «ήρεμα νερά» οδηγούν σε εθνική τρικυμία στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο

25/05/2026

Η «εταιρική» διαμεσολάβηση των ΗΠΑ και η παγίδα της «Γαλάζιας Πατρίδας»

18/05/2026

Η Τουρκία δεν έχει θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο επιμένει στην κατοχή και τον αναθεωρητισμό

08/05/2026

Αριστοτέλης Κατράνης: «Τέλος στα προσχήματα για τις υποκλοπές, η Επιτροπή Θεσμών οφείλει να καλέσει τους εμπλεκόμενους»

15/06/2026

Δήμος Θανάσουλας: «Η ΝΙΚΗ απέναντι στις πολιτικές των σκανδάλων, της φτώχειας και της πολιτικής υποταγής»

13/06/2026

Ανδρέας Σταλίδης: «Οι Πρέσπες παραβιάζονται, η κυβέρνηση σιωπά και η Τουρκία χτίζει τη ”Γαλάζια” της φαντασίωση»

12/06/2026

Δ. Μεταλληνός: «Ο Μέγας Αλέξανδρος απαντά στη λήθη, στις Πρέσπες και στην παραχάραξη της ιστορίας της Μακεδονίας»

12/06/2026
  • Κοινωνία
  • Πίστη
  • Ρωμηοσύνη

Θράκη: Ανάπτυξη ή αθόρυβος εποικισμός από την Τουρκία; Η κυβέρνηση οφείλει απαντήσεις!

15/06/2026

Οι Σπουδές Φύλου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα καίρια ερωτήματα της ΝΙΚΗΣ

11/06/2026

​Ο ήπιος αυταρχισμός και η καταστροφή της εμπιστοσύνης

06/06/2026

Η Δημοκρατία στην εποχή της τεχνητής χειραγώγησης

03/06/2026

Αν νομοθετούσαμε με βάση το Ευαγγέλιο

19/04/2026

Μεγάλη Παρασκευή: Η κορύφωση της θυσίας του Κυρίου και η σιωπηλή δύναμη της πίστης

10/04/2026

Ο Νυμφίος και ο Βασιλεύς της Δόξης: Το βαθύτερο νόημα των εικόνων της Μεγάλης Εβδομάδας

06/04/2026

626 – 2026: 1400 χρόνια Ακάθιστος Ύμνος!

23/03/2026

Η ΝΙΚΗ για την αυξανόμενη βία παιδιών και εφήβων

15/06/2026

29 Μαΐου: Μέσα στη διαρκή Άλωση, εμφανίζεται ένα φως

29/05/2026

Μάχη της Κρήτης: Αυτονόητα, που έχουν καταντήσει αδιανόητα

24/05/2026

11 Μαΐου, μια μέρα ιστορικής σημασίας για τη Ρωμηοσύνη και την Ευρώπη

09/05/2026
Αρχείο άρθρων

Οικονομία

Κοινωνία

Εξωτερική πολιτική και Άμυνα

Απόψεις

Ανάπτυξη και πρωτογενής τομέας

Ορθοδοξία

Ρωμηοσύνη

Παιδεία

Kοινοβουλευτικός ελέγχος

Άρθρα φίλων

 

 

 

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Πλ. Αριστοτέλους 5, Θεσ.
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube TikTok
Τα νέα της ΝΙΚΗΣ με email!
loader

Το e-mail σας θα χρησιμοποιείται μόνο για να λαμβάνετε νέα από τη ΝΙΚΗ. Μπορείτε πάντα να κάνετε απεγγράφη.

Email*

Όνομα*

Συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου

e-mail επικοινωνίας: info@nikh.gr

ΕΝΟΤΗΤΕΣ
  • Αρχική
  • Κίνημα ΝΙΚΗ – Ποιοι είμαστε, αρχές & δράση
  • Θέσεις
  • Πρόσωπα
  • Όργανα και ομάδες
  • Βίντεο
  • Δελτία Τύπου
  • Άρθρα
© 2026 Νίκη
  • English
  • Ιστοσελίδες Νεολαίας
  • Περιεχόμενο για τον τύπο
  • Έντυπα
  • Εγγραφή μέλους
  • Γίνε φίλος
  • Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies

Πληκτρολογήστε και πιέστε Enter για αναζήτηση. Πιέστε Esc για ακύρωση.

Διαχείριση συγκατάθεσης

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Functional Πάντα ενεργό
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Προβολή προτιμήσεων
  • {title}
  • {title}
  • {title}