Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Κοσσυφοπέδιο, η νέα σελίδα ντροπής στην εξωτερική πολιτική της ΝΔ

Κοσσυφοπέδιο, η νέα σελίδα ντροπής στην εξωτερική πολιτική της ΝΔ

Άρθρο του Αθανάσιου Δέδε

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να καταστρέφει την εθνική μας υπόληψη, το διεθνές κύρος αλλά και τα ζωτικά συμφέροντα της πατρίδας μας.

Η πρώην ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη, στην έκθεσή της ως εισηγήτρια του Ευρωκοινοβουλίου για την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, παραβιάζει τη Συμφωνία των Βρυξελλών του 2013 που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις του Κοσόβου και της Σερβίας, στην οποία ορίζεται βασική υποχρέωση προτεραιότητας για το Κοσσυφοπέδιο η ίδρυση της  Ένωσης Σερβικών Δήμων (ZSO) καθώς και ο νόμος για την απαλλοτρίωση μειονοτικών ιδιοκτησιών, που θα προστάτευαν τις ελευθερίες των περιοχών με πλειοψηφούντες Ορθοδόξους Σέρβους στο Κοσσυφοπέδιο.

Ενοχλούνται οι ...«ευσεβείς πατριώτες» της Νέας Δημοκρατίας όταν η ΝΙΚΗ τούς θυμίζει τα λόγια του Καποδίστρια ότι «ὁ φιλήκοος τῶν ξένων εἶναι προδότης». Όταν όμως ανάλογες βαρύτατες  λέξεις εκφέρει με τον επισημότερο τρόπο ο πρόεδρος της Σερβίας κ. Βούτσιτς για την κ. Μπακογιάννη, θα πρέπει να αναρωτηθεί διπλά όποιος εξακολουθεί να πιστεύει την επικίνδυνη πλευρά της ιστορίας στην οποία σύρει την Ελλάδα ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργοί του.

Το νέο αυτό περιστατικό προδοσίας των ομοδόξων Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου από την ελληνική κυβέρνηση είναι άκρως διδακτικό. Ας έχουμε κατά νου τρία πολύ ισχυρά στοιχεία για την εξωτερική μας πολιτική:

Πρώτον, για τη ΝΙΚΗ είναι σαφές ότι η πανάρχαια ελληνική Βόρειος Ήπειρος έχει πολύ ισχυρότερα δίκαια στην ελευθερία της από ότι οι μουσουλμάνοι αλβανοί Κοσοβάροι, οι οποίοι χωρίς κανένα ιστορικό έρεισμα, απλώς επιβάλλονται με την υπεργεννητικότητα μισού αιώνα και με την εργαλειοποίησή τους από τον δυτικό παράγοντα. Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία θέλει μόνο τις ψήφους των Βορειοηπειρωτών και όχι την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους.

Δεύτερον, για κάθε συνειδητό Έλληνα και φυσικά και για τη ΝΙΚΗ, η ομόδοξη Σερβία είναι φίλη και σύμμαχος χώρα. Μας ενώνει το αίμα για την ελευθερία απέναντι στους Οθωμανούς κατακτητές. Μας ενώνουν κοινοί αγώνες «για του Χριστού την Πίστη την Αγία». Μας ενώνει το όραμα του Ρήγα για την ανάσταση της τεράστιας δύναμης της Ρωμιοσύνης στη βαλκανική ενδοχώρα. Μας ενώνει η προοπτική ενός ισχυρού ορθοδόξου τόξου στα Βαλκάνια, ως μόνης υπολογίσιμης δύναμης ανάσχεσης των ονείρων του νεοσουλτάνου και των τουρκαλβανών φίλων του. Η Κύπρος και η Θράκη ίσως είναι τα επόμενα θύματα στην ίδια σύγκρουση πολιτισμών.

Τρίτον, η ΝΙΚΗ επιβεβαιώνεται όταν επισημαίνει τον μέγιστο εθνικό κίνδυνο που προκύπτει από τα δημογραφικά δεδομένα, τα οποία αν σήμερα παραβιάζουν με θράσος την πόρτα των γειτόνων Σέρβων, ήδη χτυπούν απειλητικά και την δική μας. Ωστόσο στην Ελλάδα το ενδιαφέρον ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για το δημογραφικό μας μέλλον αναλίσκεται στις αθρόες ελληνοποιήσεις ισλαμιστών και στην δολοφονία της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας με κατάπτυστα νομοσχέδια και ομοφυλοφιλική πλύση εγκεφάλου.

Η κιμαδομηχανή της πατρίδας μας βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Η αντίσταση λέγεται ΝΙΚΗ.

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890