Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Τα χρέη των κομμάτων

Τα χρέη των κομμάτων

Του Μαγγίνα Νικόλαου, υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ

Τα δύο μεγάλα κόμματα, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, χρωστούν συνολικά το εξωπραγματικό ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Σύμφωνα με τον ισολογισμό της Νέας Δημοκρατίας,το κόμμα του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη χρωστάει μεταξύ άλλων σε τράπεζες και σε οργανισμούς κοινής ωφελείας, δηλαδή σε παρόχους (όπως π.χ. η ΔΕΗ).

Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καμία επίπτωση, όπως έχουν τα φυσικά πρόσωπα, αν φερ' ειπείν ένας πολίτης οφείλει σε μια τράπεζα 2000 ευρώ σε κοινόχρηστα ή καθυστερήσει την πληρωμή σε έναν πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος και αποδεδειγμένα δεν έχει να πληρώσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη -και ως εκ τούτου της Νέας Δημοκρατίας- προβαίνει σε κατασχέσεις και διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος (το ίδιο έπραττε το ΠΑΣΟΚ όταν κυβερνούσε). Από αυτά τα κόμματα περιμένουν οι ψηφοφόροι να ρυθμίσουν το ελληνικό χρέος, τα κόκκινα δάνεια, να μειώσουν την ανεργία, και να μειώσουν τον πληθωρισμό;


Ο Μαγγίνας Νικόλαος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νίκη, είναι δικηγόρος και δασολόγος περιβαλλοντολόγος με MSc στην περιβαλλοντική πολιτική και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της υπαίθρου. Έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και έχει εκλεγεί ως πρόεδρος νεολαίας στον τόπο καταγωγής του.

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890